Αρχική Eπικαιρότητα Οι εκμυστηρεύσεις της Καρολάιν (λίγο) πριν δολοφονηθεί

Οι εκμυστηρεύσεις της Καρολάιν (λίγο) πριν δολοφονηθεί

Νέα στοιχεία αλλά και μαρτυρίες που αναμένεται να εισφερθούν στην ανακριτική διαδικασία πρόκειται να συνθέσουν κομμάτια του παζλ και να σχηματοποιήσουν την ακριβή εικόνα για το ποια ήταν η συζυγική σχέση μεταξύ της δολοφονηθείσας Καρολάιν και του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η 20χρονη κοπέλα μιλούσε για τον «Γολγοθά» που ανέβαινε στο πλευρό του 33χρονου πιλότου.
Το «τρίτο πρόσωπο», οι κόντρες και οι προστριβές και για οικονομικούς λόγους

Βάσει αυτών, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», αποδομείται πλήρως το προφίλ το οποίο είχε φροντίσει να χτίσει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος με δημόσιες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου (ακόμη και μετά το στυγερό έγκλημα των Γλυκών Νερών) παρουσίαζε τον γάμο του με το θύμα ως «ιδανικό» και «ονειρεμένο». Η Καρολάιν ζούσε έναν εφιάλτη, σε μια ιδιότυπη φυλακή, καθώς είχε καταστεί πλήρως χειραγωγούμενη σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο από τον ναρκισσιστή σύζυγό της.

Αυτό αναφέρει στην «Μ» καλά πληροφορημένη πηγή, η οποία είχε το προνόμιο να καταστεί συνομιλητής της 20χρονης γυναίκας το τελευταίο διάστημα πριν από τη δολοφονία.

Απέχθεια

Η αδικοχαμένη κοπέλα είχε αποφασίσει ήδη από τον περασμένο ∆εκέμβριο ότι έπρεπε να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Αναγνωστόπουλο. Κατά πληροφορίες η αιτία δεν είχε καμία σχέση με την ψυχολογική επιβάρυνση που φέρεται να υπέστη από την ατυχή κατάληξη που είχε η πρώτη της εγκυμοσύνη ή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη γέννηση της μικρής Λυδίας.

Τα αίτια της ρήξης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σύμφωνα με περιγραφές προσώπων που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, ήταν βαθύτερα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά τη γνωριμία και τον γάμο, η Καρολάιν φέρεται να αντιλήφθηκε ότι ο κατά 13 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγός της δεν ήταν ότι έδειχνε ή παρουσίαζε προς τους τρίτους. ∆εν ήταν ο «πρίγκιπας του παραμυθιού», ο «ιππότης με το ελικόπτερο», ο οποίος δεν δίσταζε να πετάγεται μέχρι την Αλόννησο προκειμένου να της προσφέρει λουλούδια, όπως περιγράφουν οι κάτοικοι του νησιού.

Με την πάροδο του χρόνου αντιλήφθηκε ότι πίσω από τον μανδύα του «υπερπροστατευτικού συζύγου» κρύβονταν εσωτερικές ανασφάλειες που φέρονται να δαιμόνιζαν και να δαιμονίζουν τον Αναγνωστόπουλο. Είναι ενδεικτικό ότι βάσει και των καταθέσεων που βρίσκονται στη διάθεση των ανακριτικών Αρχών, η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα πλήρως απομονωμένη από φίλους και συγγενείς. Η μοναδική της συντροφιά ήταν το σκυλάκι, το οποίο επίσης σκότωσε ο Αναγνωστοπουλος, η γειτόνισσά της στα Γλυκά Νερά και μια φίλη της, η Θεανώ, την οποία έτυχε να δει μία ημέρα πριν από τη δολοφονία της, αλλά δεν πρόλαβε να της πει τι την προβλημάτιζε, καθώς λίγη ώρα αργότερα αφίχθη και ο δολοφόνος. Εσωστρεφής και περήφανη, αρνούνταν να εκμυστηρευθεί, ακόμα και στους γονείς της, το δράμα που βίωνε δίπλα στον νάρκισσο σύζυγό της. Τον ∆εκέμβριο του 2020 η 20χρονη κοπέλα εκμυστηρεύθηκε σε φιλικό της πρόσωπο ότι έχει πάρει απόφαση να χωρίσει. Την απόφαση αυτή την ανακοίνωσε έκτοτε αρκετές φορές και στον σύζυγό της.

Όπως λένε άτομα τα οποία τυγχάνει να γνωρίζουν και προθυμοποιούνται να καταθέσουν στις δικαστικές Αρχές, η επικοινωνία των προθέσεών της με τον Αναγνωστόπουλο ίσως και να της στοίχισαν τελικά τη ζωή. Τα αίτια της συγκεκριμένης απόφασης πάντως φαίνονται βαθύτερα και δεν έχουν να κάνουν με τη «μελαγχολία» που κατά τον Αναγνωστόπουλο πέρασε μετά τη γέννηση της κόρης τους. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ήταν και συναισθηματικά και οικονομικά. Η 20χρονη, το τελευταίο διάστημα, φέρεται να ένιωθε απέχθεια για τον σύζυγό της. Σε αυτό, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είχαν συντελέσει τα σημάδια τα οποία είχε δει και σχετίζονταν με συγκεκριμένες συμπεριφορές του πιλότου.

Πρόσωπα που γνωρίζουν κάνουν λόγο για λεπτά ζητήματα τα οποία η Καρολάιν δεν ενέκρινε σε καμία των περιπτώσεων, με αποτέλεσμα να είναι πλήρως συναισθηματικά απομονωμένη. Το δεύτερο σκέλος ήταν το οικονομικό. Από το περιβάλλον της αδικοχαμένης κοπέλας γνωστοποιήθηκε ότι οι γονείς της έδιδαν 1.000 ευρώ τον μήνα «διατροφή» στο ζεύγος, ενώ είχαν συνεισφέρει τα μέγιστα και για την αγορά του οικοπέδου στη ∆ιώνη. Τα χρήματα αυτά όμως τα διαχειριζόταν ο Αναγνωστόπουλος. Μαρτυρία η οποία έφτασε στην «Μ» αναφέρει ότι η νεαρή κοπέλα δεν είχε στην τσέπη της κάθε φορά παρά λίγα ευρώ. Παράλληλα η Καρολάιν ένιωθε ριγμένη και από την οικονομική συνεισφορά των γονιών του συζύγου της, καθώς συνήθιζε να λέει ότι προτιμούν να κάνουν τη ζωή τους αδιαφορώντας για τις ανάγκες του ζεύγους.

Μάρτυρες

Στο επόμενο διάστημα αναμένονται απαντήσεις από την έρευνα που θα γίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Αναγνωστόπουλου, ενώ κατά πληροφορίες έχει ήδη ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη σχετικά με το θέμα της κάμερας. Από αυτήν θα φανεί ο ακριβής χρόνος που ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης. Σε ό,τι αφορά την ανάκριση αναμένεται να συνεχιστεί μετά τις 16 Ιουλίου, οπότε και θα κληθούν οι μάρτυρες, με πρώτη και καλύτερη τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου. Η ίδια στην κατάθεση που είχε αποκαλύψει η «Μ» είχε επισημάνει ότι η Καρολάιν διέκοψε αιφνιδίως τις συνεδρίες τον Φεβρουάριο του 2021, ενημερώνοντάς την μέσω γραπτού μηνύματος και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον Αναγνωστόπουλο, από τον οποίο ζήτησε να την παρακαλέσει προκειμένου να ανακαλέσει αυτήν την απόφασή της. Υπάρχουν υπόνοιες πάντως ότι το συγκεκριμένο μήνυμα δεν το έστειλε η 20χρονη, αλλά είτε υπαγορεύτηκε από τον σύζυγό της είτε εστάλη (μέσω ειδικής εφαρμογής) από το κινητό του, εμφανίζοντας όμως ως αποστολέα τη σύζυγό του!

Έρευνες

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες στρέφονται και στην ύπαρξη ενός «τρίτου προσώπου», μιας γυναίκας η οποία φέρεται να σχετίζεται με το επαγγελματικό περιβάλλον του δράστη. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πάντως απομακρύνεται το σενάριο ο Αναγνωστόπουλος να διατηρούσε με τη συγκεκριμένη γυναίκα «ιδιαίτερη» σχέση, με τις πληροφορίες να συντείνουν ότι την έβλεπε πάντως συχνά. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν φαίνεται να θορυβούσε την Καρολάιν, καθώς η 20χρονη φερόταν πεπεισμένη ότι δεν συνέβαινε κάτι ύποπτο.

Είναι προφανές ότι οι δικαστικές Αρχές πάντως θα αναζητήσουν το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο, μέσω του δικηγόρου του, αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία.

Προηγούμενο άρθροMotor Oil: «Έξυπνο» διυλιστήριο – Τεχνητή Νοημοσύνη στους εξοπλισμούς του Διυλιστηρίου.
Επόμενο άρθροΟδηγίες προστασίας απο τον καύσωνα από το Δήμο Αργους Μυκηνών