Αρχική Eπικαιρότητα Της επέστρεψαν πορτοφόλι που έχασε πριν 46 χρόνια

Της επέστρεψαν πορτοφόλι που έχασε πριν 46 χρόνια

Απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που της επιστράφηκε το πορτοφόλι που είχε χάσει πριν 46 χρόνια

Μυθικά πράγματα καθώς μια τυχαία ανακάλυψη έφερε στο φως ένα χαμένο αντικείμενο 46 ετών για μια γυναίκα. Συγκεκριμένα χάρη στα social media και σε μια τυχαία ανακάλυψη, ένα χαμένο πορτοφόλι επεστράφη στην ιδιοκτήτριά του πάνω από 4 δεκαετίες αφότου εκείνη το έχασε μέσα σε ένα σινεμά, στη Νότια Καλιφόρνια.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκαν στον ιστορικό κινηματογράφο Majestic Ventura Theater κατά τη διάρκεια του lockdown, οι εργάτες ανακάλυψαν τελείως τυχαία ένα αντικείμενο από μια αρκετά… μακρινή εποχή.

Σύμφωνα με το περιοδικό People επρόκειτο για ένα κόκκινο πορτοφόλι που κατέληξε, άγνωστο πως, στη σοφίτα του κινηματογράφου. Σύμφωνα με τον εργαζόμενο στο σινεμά Τομ Στίβενς, το αντικείμενο βρέθηκε όταν οι εργάτες (μαζί με τον ίδιο) ανέβηκαν στην σοφίτα για να διορθώσουν τον πολυέλαιο, ο οποίος είχε κατέβει μερικά εκατοστά όταν του άλλαζαν τις λάμπες.

Μάλιστα το βρήκε σε ένα σημείο με αρκετά πεταμένα σκουπίδια, όπως περιτυλίγματα από σοκολάτες, αποκόμματα εισιτηρίων και άδεια κουτάκια αναψυκτικών. Αφού το άνοιξε, ο Στίβενς διαπίστωσε ότι περιείχε παλιές φωτογραφίες, ένα εισιτήριο για συναυλία των Grateful Dead, και το όνομα της ιδιοκτήτριας που ήταν Κολίν Ντιστίν. «Ξέρει κανείς την Κολίν Ντιστίν;» έγραψε στη σελίδα του κινηματογράφου στο Facebook με έναν φίλο της γυναίκας να βλέπει την δημοσίευση και να κάνει το «κονέ».

Όταν το παρέλαβε στα χέρια της συγκινήθηκε καθώς υπήρχαν παλιές φωτογραφίες της μητέρας της. «Ηταν πολύ γλυκό επειδή έφυγε από τη ζωή πριν μερικά χρόνια. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι ένιωσα βλέποντας το πορτοφόλι. Ήταν μια έντονη συναισθηματικά εμπειρία και ταυτόχρονα συναρπαστική», εξηγεί η γυναίκα.

ΠΗΓΗ: onsports.gr