Αρχική Eπικαιρότητα Νέα χαλάρωση των μέτρων – Εστίαση με μουσική, παράταση στην κυκλοφορία

Νέα χαλάρωση των μέτρων – Εστίαση με μουσική, παράταση στην κυκλοφορία

Όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς μια νέα χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί τους προηγούμενους μήνες για την ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, Τετάρτη, 9 Ιούνίου, υπό την αίρεση πάντοτε της ανησυχίας που επικρατεί στις τάξεις των ειδικών -και της κυβέρνησης- για την χαλάρωση των πολιτών που παρατηρείται σε διάφορες περιοχές της χώρας, με κορυφαίο παράδειγμα τα διάφορα (και πολυπληθή) κορονοπάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυκλοφορία το βράδυ αναμένεται παραταθεί κατά μία ώρα, δηλαδή η απαγόρευση θα ξεκινάει από τις 01:30, αντί για τις 00.30 που ισχύει σήμερα, καθώς πλέον έχουμε μπει πια για τα καλά στο καλοκαίρι.

Παράλληλα, θα έχουμε και το τέλος της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση ενδεχομένως και από αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς φαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος να εφαρμόζεται πλέον το συγκεκριμένο μέτρο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες στις ανακοινώσεις που θα γίνουν την Τετάρτη θα έχουμε νέες οδηγίες για τις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Συγκεκριμένα, αναμένεται να αυξηθεί το όριο των ατόμων και ενδεχομένως και κάποιες άλλες οδηγίες που θα δοθούν από τώρα μεν αλλά θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου.

Το πιθανότερο είναι να αποφασιστεί η αύξηση των καλεσμένων στις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Οι καλεσμένοι θα αυξηθούν από 100 που είναι μέχρι σήμερα σε 250 με 300, ενώ σταδιακά θα γίνουν ακόμα περισσότεροι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ωστόσο, ο αριθμός θα είναι πάντα συγκεκριμένος, ποτέ ανεξέλεγκτος.

Προηγούμενο άρθροΤης επέστρεψαν πορτοφόλι που έχασε πριν 46 χρόνια
Επόμενο άρθροM. Καλλίρη : Η καταπολέμηση των κουνουπιών αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για το Δήμο Βέλου Βόχας