Αρχική Χωρίς κατηγορία Κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων του lockdown Ο Πρωθυπουργός μας

Κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων του lockdown Ο Πρωθυπουργός μας

Σε όσα διαδραματίστηκαν το Σάββατο στην Ικαρία με το γεύμα στο σπίτι βουλευτή με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων παρουσία του πρωθυπουργού αναφέρεται το Politico.

Στο γεύμα που παρέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Χριστόδουλος Στεφανάδης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συνοδεία του στην Ικαρία, με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων, και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι εικόνες αναφέρεται εκτενώς το Politico.

“Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται ξανά πυρά επειδή παραβίασε τους κανόνες του lockdown” γραφει το Politico και προσθέτει πως οι εικόνες από το σπίτι του γιατρού και βουλευτή Στεφανάδη στον Εύδηλο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Το άρθρο επισημαίνει οτι όλα αυτά συνέβησαν το πρώτο σαββατοκύριακο νέων περιορισμών σε πολλά μέρη της χώρας, με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00.

Οι Έλληνες βρίσκονται σε lockdown από τον Νοέμβριο και δεν επιτρέπεται να παρευρίσκονται σε συγκεντρώσεις ή να μετακινούνται από μια περιοχή σε άλλη για να επισκεφθούν τις οικογένειές τους. Επιτρέπεται μόνο να φύγουν από τα σπίτια τους για να πάνε στη δουλειά, να ψωνίσουν είδη πρώτης ανάγκης, να επισκεφθούν έναν γιατρό ή να ασκηθούν κοντά στο σπίτι τους και σε ομάδες που δεν ξεπερνούν τα τρία άτομα. Οι παραβάτες αντιμετωπίζουν πρόστιμα 300 € και οι διοργανωτές μιας συγκέντρωσης 3.000 €.” σημιεώνει το άρθρο.

Προηγούμενο άρθρο«Διώχνουν» τον Πέτρο Φιλιππίδη απο την τηλεοπτική σειρά που συνεργαζόταν
Επόμενο άρθρο«Βλέπουν» μέχρι και 2.000 κρούσματα στο τέλος της εβδομάδας