Αρχική Χωρίς κατηγορία Λόγο πριν «κοκκινήσει» η Θεσσαλονίκη γέμισε κόσμο στο κέντρο

Λόγο πριν «κοκκινήσει» η Θεσσαλονίκη γέμισε κόσμο στο κέντρο

Την ίδια ώρα που η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο της επιστημονικής κοινότητας για τον εάν θα πρέπει να εισαχθεί εντός των «κόκκινων» περιοχών και να εφαρμοστούν επιπλέον μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, χιλιάδες κάτοικοι της πόλης ξεχύθηκαν και σήμερα το πρωί στους δρόμους προκειμένου να ψωνίσουν αλλά και διεκπεραιώσουν διάφορες εκκρεμότητες τους.
Η κίνηση από νωρίς σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, σε πολλές περιπτώσεις θύμιζε ημέρες πριν την πανδημία.

Οι οδοί Αριστοτέλους, Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας πλημμύρισαν από Θεσσαλονικείς, ενώ δεν ήταν λίγες οι ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τα καταστήματα με καταναλωτές.

Στη συμπρωτεύουσα προς το παρόν δεν ισχύουν τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί στην Αττική με το click away και το click in shop

Στη Θεσσαλονίκη οι καταναλωτές μπορούν να εισέρχονται εντός των καταστημάτων με προτεραιότητα και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς για να μην υπάρχει συγχρωτισμός.