Αρχική Ν. Αργολίδος Έχασε τη μάχη 75χρονος απο την Αργολίδα όπου νοσηλευόταν στη κλινική Covid...

Έχασε τη μάχη 75χρονος απο την Αργολίδα όπου νοσηλευόταν στη κλινική Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ένας 75χρονος από την Αργολίδα με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες στη κλινική Covid-19 του Νοσοκομείο Καλαμάτας έχασε χθες το βράδυ τη μάχη και έγινε ο τέταρτος ασθενής, που χάνει τη μάχη στο νοσηλευτικό ίδρυμα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Στην ΜΕΘ παραμένουν διασωληνωμένοί μία 88χρονη από τη Σπάρτη και ένας νεότερος άνδρας με υποκείμενα νοσήματα, ενώ στην κλινική Covid-19 νοσηλεύονται πλέον 13 άτομα. Τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς υπήρξε μία αύξηση νοσηλευόμενων, καθώς 5 άτομα έσπευσαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ανησυχία στην Κουκουνάρα

Δύο από τους νοσηλευόμενους προέρχονται από το χωριό Κουκουνάρα του Δήμου Πύλου – Νέστορός, ενώ ακόμα δύο άτομα από το ίδιο χωριό έχουν επίσης διαγνωστεί με κορονοϊό και βρίσκονται σε κατ’ οίκον καραντίνα. Λόγω των κρουσμάτων αυτών ο δήμαρχος Πύλου -Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας ήρθε σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και την Πέμπτη ειδικό κλιμάκιο θα φτάσει στην περιοχή για να κάνει τεστ σε όλους τους κατοίκους.

Πηγή:ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online

Προηγούμενο άρθροTo ευχαριστήριο μήνυμα του Κώστα Βλάση για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του Κυρ.Μητσοτάκη προς το πρόσωπό του
Επόμενο άρθροΔήμαρχος πόλης στο Βέλγιο ξέχασε να φορέσει παντελόνι σε ζωντανή συνέντευξη!