Αρχική Eπικαιρότητα Τι στέλνω στο 13033 για να πάω εκκλησία τα Χριστούγεννα

Τι στέλνω στο 13033 για να πάω εκκλησία τα Χριστούγεννα

Με τον κωδικό 6 στο SMS στο 13033 θα μπορεί κάποιος να πάρει σε εκκλησίες όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό ειδικά τις γιορτινές ημέρες, αν και η εικόνα στους δρόμους τις τελευταίες ημέρες μόνο lockdown δεν θυμίζει.

Η Αστυνομία θα έχει παρουσία παντού, σε αυτοκινητοδρόμους, διόδια και πλατείες, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος χρονόπουλος, σημειώνοντας πως δεν αποκλείεται και διακοπή κυκλοφορίας για να ελεγχθούν όλα τα αυτοκίνητα, σε κάποιους δρόμους.

Ο κ. Χρονόπουλος υπενθύμισε πως δεν επιτρέπεται η μετακίνηση μεταξύ νομών εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις και κάλεσε τους πολίτες να μην κάνουν κατάχρηση στα sms.

 

Κάλαντα φέτος δεν επιτρέπονται, ενώ για τα οικογενειακά τραπέζια, έστω τα ολιγομελή, απαιτείται η αποστολή sms με τον κωδικό 6 τόσο για τη μετάβαση όσο και για την επιστροφή στο σπίτι.

«Όχι επιστροφή μετά τις 10 το βράδυ» είπε ο κ. Χρονόπουλος, θα δοθεί «ιδιαίτερη βαρύτητα στις μετακινήσεις την ώρα της απαγόρευσης μετακινήσεων».

Τέλος, για τη μετάβαση στις εκκλησίες απαιτείται επίσης αποστολή sms με κωδικό 6.

Προηγούμενο άρθροΩράριο σούπερ μάρκετ: Τι ώρα κλείνουν σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, πότε ανοίγουν ξανά
Επόμενο άρθροΠαραμονή Χριστουγέννων χωρίς κάλαντα!