Αρχική Eπικαιρότητα Ωράριο σούπερ μάρκετ: Τι ώρα κλείνουν σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, πότε ανοίγουν ξανά

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Τι ώρα κλείνουν σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, πότε ανοίγουν ξανά

Ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ είναι σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων τα σούπερ μάρκετ, για τα τελευταία ψώνια των καταναλωτών. Τι ώρα κλείνουν.

Για όσους επιθυμούν να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές λίγο πριν το ρεβεγιόν, τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά σήμερα από τις 8 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.

Για τα καταστήματα που είναι ανοιχτά με τη μέθοδο τoυ click away το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι 7 π.μ. – 9 μ.μ.

Ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ όπως και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 για τα ψώνια πριν την Πρωτοχρονιά, από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ, εκτός από την ΠΕ Κοζάνης και τους Δήμους της Δυτικής Αττικής στους οποίους έχει επιβληθεί αυστηρό lockdown που έχει επιβληθεί στις περιοχές).

 

Για τα σούπερ μάρκετ το ωράριο λειτουργίας είναι ενδεικτικό, καθώς κάθε αλυσίδα μπορεί να επιλέξει τις ακριβείς ώρες λειτουργίας μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα σούπερ μάρκετ θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ.

Γα να μεταβεί ο πελάτης σε κατάστημα click away θα πρέπει να στείλει SMS στο 13033 με την επιλογή 2. «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα» ή με το έντυπο – βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, συν της απόδειξη προαγοράς του προμηθευτή.