Αρχική Ν. Κορινθίας Χρ.Δήμας : Το 2021 αναμένεται να είναι χρονιά ανάκαμψης και προόδου

Χρ.Δήμας : Το 2021 αναμένεται να είναι χρονιά ανάκαμψης και προόδου

Το 2021 αναμένεται να είναι χρονιά ανάκαμψης και προόδου για την εθνική οικονομία. Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά, πρωτόγνωρη, όπου όλοι μας αντιμετωπίσαμε σημαντικές δυσκολίες στην καθημερινότητα μας εξαιτίας των επιπτώσεων της Πανδημίας.
✅ Με την επικείμενη έλευση του εμβολίου, όχι μόνο θα ανακτήσουμε σταδιακά τις καθημερινές μας ζωές, αλλά φιλοδοξούμε να επαναφέρουμε την οικονομία μας σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης.
✒️_Η επένδυση στην έρευνα, την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες είναι εξαιρετικά σημαντική. Το 2020 ήταν η χρόνια που η έρευνα αναρριχήθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας ατζέντας λόγω του #Covid_19.
⚠️ Στην Ελλάδα προωθούμε μια νέα στρατηγική για την ενίσχυση της έρευνας & της καινοτομίας και ειδικότερα για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του οικοσυστήματος. Στόχος της πολιτικής μας αυτής είναι να ✅ επαναπατρίσουμε κάποιους από τους χιλιάδες Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο αλλά και ✅ να παραχθούν νέες, ποιοτικές θέσεις εργασίας.
📍Είχα τη χαρά να μιλήσω σήμερα στο Digital Economy Forum που διοργανώνει ο SEPE και να τους παρουσιάσω το πλάνο και τους στόχους μας.