Αρχική Eπικαιρότητα «Γ@μ@ τα σπίτια σας, που@@@ες»: Εκτός εαυτού η Ουρανία Μιχαλολιάκου τη στιγμή...

«Γ@μ@ τα σπίτια σας, που@@@ες»: Εκτός εαυτού η Ουρανία Μιχαλολιάκου τη στιγμή που ο πατέρας της πάει να παραδοθεί (vid)

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε πριν από λίγη ώρα από το σπίτι του, προκειμένου να παραδοθεί στην αστυνομία, συνοδεία αμετανόητων οπαδών του, αλλά και της κόρης του, Ουρανίας Μιχαλολιάκου, η οποία, εκτός εαυτού, έβριζε χυδαία! Πήγε να πατήσει δημοσιογράφους η Ζαρούλια!

Λίγο μετά τις 16:30 ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του και μπήκε σε ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να παραδοθεί, μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, που τον στέλνει μαζί με άλλους 37 χρυσαυγίτες στη φυλακή.

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής συνοδευόταν από την κόρη του, Ουρανία, και αμετανόητους υποστηρικτές του, οι οποίοι εξακολουθούσαν να συμπεριφέρονται ως «τάγμα εφόδου», που προστατεύει τον αρχηγό του, έχοντας σχηματίσει έναν κλοιό γύρω του.

Η κόρη του, δε, ήταν εκτός εαυτού, βρίζοντας χυδαία τους πάντες, ενώ η καταδικασμένη, αλλά σε αναστολή, σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, επιχείρησε να πατήσει δημοσιογράφους με το αυτοκίνητο!

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κάθισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ένας από τους συνοδούς του είχε πέσει πάνω του με το σώμα του, για να μην τον καταγράψουν οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων.