Αρχική Ν. Κορινθίας Αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους στο Alice...

Αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους στο Alice Place- Πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού

Ένας εναλλακτικός χώρος ειδικά διαμορφωμένος για μικρούς και μεγάλους έχει κάνει την εμφάνιση του στην Κόρινθο, οι γονείς έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τον καφέ τους το ποτό τους το φαγητό τους και τα παιδιά να παίζουν δωρεάν σε έναν χώρο σαν το σπίτι τους.

Χειροποίητες γευστικές δημιουργίες και όχι τυποποιημένες προσφέρουν τη σιγουριά στους γονείς για την ποιότητα που απολαμβάνουν.

Σε έναν τέτοιο χώρο όπου η υγεία και η προστασία των παιδιών έχει τον σημαντικότερο ρόλο, τα μέτρα τηρούνται στο έπακρον κατά της διάδοσης του κορωνοιού ώστε όλοι να μπορούν να νιώθουν ασφαλείς.

Και επειδή η χαρά των παιδιών είναι η διασκέδαση με κάθε τρόπο και να του ξυπνάνε όμορφες παιδικές αναμνήσεις όταν μεγαλώνει κυρίως σε ημέρες που είναι σημαντικές γι αυτό το alice place έχει ήδη φροντίσει.

Προηγούμενο άρθροΗ πλειοψηφία των Κορινθίων καλεί να κλείσουν τα καταστήματα που διαθέτουν Τουρκικά προϊόντα
Επόμενο άρθρο«Γ@μ@ τα σπίτια σας, που@@@ες»: Εκτός εαυτού η Ουρανία Μιχαλολιάκου τη στιγμή που ο πατέρας της πάει να παραδοθεί (vid)