Αρχική Ν. Κορινθίας Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Οι κάμερες «δείχνουν» τον δράστη, τα αναπάντητα ερωτήματα

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Οι κάμερες «δείχνουν» τον δράστη, τα αναπάντητα ερωτήματα

Δολοφονία στο Λουτράκι: «Η μητέρα μου είχε δώσει τέλος σε μια προβληματική σχέση μ’ ένα καταπιεστικό και βίαιο άτομο… ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό πως αυτή η σχέση ίσως ήταν μοιραία για την μητέρα μου…», αναφέρει η 20χρονη κόρη του θύματος για την σχέση που είχε η 45χρονη μητέρα της, Φωτεινή Σβιτλάνα με τον άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για το διπλό φονικό προ ολίγων ημέρων, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η 45χρονη μασέζ και ο 42χρονος φαρμακοποιό σύντροφο της, βρέθηκαν γυμνοί και κατακρεουργημένοι στο μικρό εξοχικό σπίτι που διατηρούσε η άτυχη γυναίκα στο Φλάμπουρο Λουτρακίου, καθώς τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στην πόλη του Λουτρακίου.

Ο Ιατροδικαστής διαπίστωσε πως και τα δυο θύματα φέρουν πολλαπλά χτυπήματα, μάλλον από μπαλτά, στο κεφάλι, ενώ ο δράστης στην άτυχη γυναίκα κατάφερε χτυπήματα και στον λαιμό.

Βασικός ύποπτος του διπλού εγκλήματος ο πρώην ερωτικός σύντροφος της 45χρονης, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και όλα δείχνουν πως έπειτα από το φονικό διέφυγε στην πατρίδα του, την Αλβανία.

Η κόρη του θύματος, από τον πρώτο της γάμο με επιχειρηματία της Μυκόνου, στην κατάθεση που έδωσε στις Αρχές μίλησε για την σχέση που είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα η μητέρα της με τον σεσημασμένο Αλβανό, τον οποίο είχε γνωρίσει στην Μύκονο την περίοδο που ο ύποπτος εργάζονταν σε διάφορα καταστήματα του νησιού.

«Η μητέρα μου είχε πάρει την απόφαση να δώσει ένα τέλος σ’ αυτή την προβληματική σχέση. Κάτι που δεν δέχονταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Μάλιστα για να απεμπλακεί σταδιακά από αυτόν, είχε μετακομίσει στο Λουτράκι όπου ήθελε να κάνει διάφορα επιχειρηματικά ανοίγματα. Μέχρι να δώσει ένα οριστικό τέλος σ’ αυτή την σχέση, βλέπονταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και στο Λουτράκι», αναφέρει στην κατάθεση της η 20χρονη, η οποία δεν είναι σε θέση να πιστέψει πως η μητέρα της χάθηκε και μάλιστα μ’ αυτό τον φριχτό τρόπο.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Κορίνθου και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καταλήγουν στο ότι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του ζευγαριού, γνώριζε τόσο το διαμέρισμα που διέμενε μόνιμα στην πόλη του Λουτρακίου η άτυχη γυναίκα, όσο και το μικρό εξοχικό που διατηρούσε στην περιοχή Φλάμπουρο.

Μέσω καμερών, τόσο στη πόλη του Λουτρακίου, όσο και στην περιοχή που διαπράχθηκε το έγκλημα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν την παρουσία του βασικού υπόπτου στην περιοχή το επίμαχο διάστημα που έγινε η διπλή δολοφονία.

Ήδη οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν φωτογραφικά καρέ από κάμερες παρακολούθησης κοντά στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στο Λουτράκι, όπου διαφαίνεται ένα άτομο, του οποίου η σωματοδομή και τα χαρακτηριστικά προσομοιάζουν μ’ αυτά του βασικού υπόπτου.

Τόσο οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, όσο και τα έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που βοηθούν στις έρευνες, έχουν ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων, όσον αφορά στις λεπτομέρειες που είναι δυνατόν οδηγήσουν στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος και στη σύλληψη του δράστη.

Γιατί ο δράστης πήρε το όπλο του εγκλήματος μαζί του (μπαλτά η γεωργικό εργαλείο); Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ερωτήματα που έχουν οι Αστυνομικοί, καθώς στο σημείο της δολοφονίας και πέριξ του εξοχικού που διεπράχθη το έγκλημα, δεν βρέθηκε το αντικείμενο που χρησιμοποίησε ο δράστης ώστε να κατακρεουργήσει τα θύματα του.

Γιατί ο δράστης εξαφάνισε τα δυο κινητά τηλέφωνα των θυμάτων του; Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως το έκανε για να καθυστερήσει την εύρεση των πτωμάτων, καθώς και τα δυο κινητά είναι απενεργοποιημένα και δεν «δίνουν» σήμα, όπως προέκυψε από τις προσπάθειες των Αστυνομικών που καλούσαν τους συγκεκριμένους τηλεφωνικούς αριθμούς.

Μυστήριο αποτελεί ακόμα για τους Αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, η πράξη του δολοφόνου να κάψει περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το εξοχικό σπίτι της 45χρονης το αυτοκίνητο της, σε ένα σημείο, όχι μόνο κοντά στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί προς το Λουτράκι, αλλά και σ’ ένα σημείο ιδιαιτέρως εμφανές από τους διερχόμενους οδηγούς.

Οι αστυνομικοί έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν σε Αττική και Μύκονο, σε φίλους και συγγενείς του βασικού υπόπτου για την αναζήτηση του χωρίς όμως αποτέλεσμα, εκτιμούν πως το συγκεκριμένο πρόσωπο, στην περίπτωση που είναι ο δράστης του εγκλήματος, διέφυγε άμεσα προς την πατρίδα του την Αλβανία.

Προηγούμενο άρθροΕνισχύεται με δυο ειδικές Κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας τεσσάρων τμημάτων στο Νοσοκομείο Κορίνθου
Επόμενο άρθροΕλεύθερος ο 14χρονος και οι υπόλοιποι μαθητές – ΦΩΤΟ