Αρχική Ν. Αργολίδος Σύστημα πυρόσβεσης στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών θα κατασκευάσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύστημα πυρόσβεσης στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών θα κατασκευάσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύστημα πυρόσβεσης σε όλη την έκταση του Αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, που θα έχει υλοποιηθεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ανέλαβε να κατασκευάσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

“Θα υπογραφεί άμεσα προγραμματική σύμβαση με το υπουργείο και το έργο θα αναλάβει να υλοποιήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και ελπίζω μέχρι τότε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στην επιτόπια επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε χθες. 

“Το σύστημα αυτό θα γίνει με βάση μια παλιότερη μελέτη του 2006 που αναλάβαμε ως ενότητα να επικαιροποιήσουμε σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων. Το νερό θα φέρει με δίκτυο μέχρι το χώρο του πάρκινγκ των Μυκηνών ο Δήμος Άργους Μυκηνών. 
Η επόμενη χρονιά θα βρει αυτόν τον κεφαλαιώδους σημασίας για τον ελληνικό και παγκόσμιο πολιτισμό χώρο προστατευμένο από πυρκαγιά.” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος

Προηγούμενο άρθροΣε τηλεδιάσκεψη των περιφερειαρχών της χώρας με την ηγεσία του ΕΟΔΥ και τον υφυπουργό Ν. Χαρδαλιά συμμετείχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας
Επόμενο άρθροΣτη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με φορτωμένη «ατζέντα»