Αρχική Ν. Κορινθίας ΦΡΙΚΗ στα Εξαμίλια: Δεσποζόμενα σκυλιά επιτέθηκαν σε 3χρονο κοριτσάκι (φωτο)

ΦΡΙΚΗ στα Εξαμίλια: Δεσποζόμενα σκυλιά επιτέθηκαν σε 3χρονο κοριτσάκι (φωτο)

Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες ένα γεγονός επίθεσης δεσποζόμενων σκυλιών που έλαβε χώρα στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ένα κοριτσάκι 3 χρονών έπαιζε αμέριμνο στις κούνιες της περιοχής περίπου στη 1 το μεσημέρι, 22 Αυγούστου, και δύο σκυλιά όρμηξαν ξαφνικά πάνω της, τραβώντας της τα μαλλιά. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου τα δύο σκυλιά είχαν ρίξει την μικρή κάτω και την έσερναν..

Η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού έντρομη προσπάθησε να απομακρύνει τα σκυλιά από το παιδί της με κάθε τρόπο, τα τραύματα όμως ήταν φανερά για τη μικρή… η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι τα εν λόγω σκυλιά ήταν δεσποζόμενα, μάλιστα είχαν και τα δύο λουράκι.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων, παρακολουθούσε το γεγονός και εξαφανίστηκε σα να μην είχε συμβεί τίποτα!

Έδειξε σε κάθε επίπεδο την ανευθυνότητα του καθώς δεν ασχολήθηκε με το γεγονός, δεν πήγε καν στο σημείο να βοηθήσει, και “έτρεξε” σφυρίζοντας τους για να τον ακολουθήσουν.

Το φαινόμενο είναι γενικό σε ολόκληρη την Κορινθία και όχι μόνο, άνθρωποι αγοράζουν σκύλους και δεν ασχολούνται μαζί τους με αποτέλεσμα να γίνονται επιθετικά και να παρατηρούμε τέτοιες καταστάσεις.

Υ.Γ: Καλό είναι μερικοί να γίνουν λίγο πιο υπεύθυνοι πριν θρηνήσουμε θύματα..