Αρχική Eπικαιρότητα Ο Λεωνίδας Μπαλάφας συνδύασε όλες τις ψεκασμένες θεωρίες σε μία!

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας συνδύασε όλες τις ψεκασμένες θεωρίες σε μία!

Το πόσο κακό έχει κάνει το ίντερνετ-ειδικά στους εύπιστους που βλακωδώς θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ καχύποπτους και ψαγμένους- δεν λέγεται.

Οι πιο τρελές και αβάσιμες θεωρίεςπερνούν ως αληθινές σε μερίδα του κόσμου, χωρίς ποτέ να απαιτηθεί η ουσιαστική απόδειξή τους. Αρκεί ένα «βιντεο που δεν θέλουν να δούμε» με έναν τυχαίο να αραδιάζει ψέματα για να πειστούν όλοι τους όχι μόνο πως μας κρύβουν διάφορα οι κυβερνήσεις (αυτό δεν αποκλείεται) αλλά πως γνωρίζουν την Κρυφή Αλήθεια.

Η ενοποιημένη θεωρία των πάντων,ήρθε απ’ τον τραγουδιστή Λεωνίδα Μπαλάφα και την είδα χάρη στον Κώστα Γιαννακίδη.

Τα μπλέκει όλα, αλλά κάνει και μια αποκάλυψη που δεν είχα ξανακούσει: Στην περίοδο της καραντίνας ξέρετε γιατί μας είχαν κλεισμένους; Γιατί όσο εμείς δεν κοιτούσαμε, αυτοί μπόρεσαν κι εγκατέστησαν ανενόχλητοι κεραίες 5G!

Πολλοί τον τρόλαραν

Τα πράγματα όμως δεν είναι (μόνο) αστεία…

Το να ζητηθούν στοιχεία απ’ τον Μπαλάφα και τον κάθε Μπαλάφα για όσα καταγγέλλει είναι μάταιο. Δεν έχουν στοιχεία, απλά το ίντερνετ τους δίνει το δικαίωμα να γράφουν ό,τι επικίνδυνο τους κατέβει και αυτοί εξασκούν με περισσό ζήλο αυτό το «δικαίωμα».

Αν τους επικρίνεις, πείθονται ακόμα περισσότερο πως οι θεωρίες τους είναι αληθινές και πως «τσούζουν» τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αν διαγράψεις τις -επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία- αρλούμπες τους φωνάζουν για λογοκρισία.

Λύση δεν φαίνεται να υπάρχει…

Προηγούμενο άρθρο«Πάγωσε» η κοινωνία: Βίασε τον 13χρονο αδερφό του παρουσία φίλου του
Επόμενο άρθροΜπιλ Γκέιτς: Η πανδημία θα περάσει στο τέλος του 2021