Αρχική Ν. Αργολίδος Γυναίκα αστυνομικός στο Ναύπλιο ηρεμεί μωρό στην αγκαλιά της μετά από...

Γυναίκα αστυνομικός στο Ναύπλιο ηρεμεί μωρό στην αγκαλιά της μετά από τροχαίο και συγκινεί το ελληνικό διαδίκτυο

Γυναίκα αστυνομικός: Η συγκεκριμένη αστυνομικός προσπαθούσε να ηρεμήσει ένα μωράκι. Μάλιστα, το μωράκι βρισκόταν στην αγκαλιά της. Από εκεί και πέρα, τα βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το μωρό βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο στο δρόμο του Ναυπλίου και του Άργους.

Γυναίκα αστυνομικός: Τι αναφέρει, το ρεπορτάζ

Όπως αναφέρουν οι έγκυρες πληροφορίες, οι οποίες απορρέουν από το ρεπορτάζ, το μωράκι έκλαιγε δίχως σταματημό στα χέρια του πατέρα του. Αμέσως μετά το ατύχημα και ενώ την μητέρα μεταφερόταν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Γυναίκα αστυνομικός: Πότε σημειώθηκε, το ατύχημα

Στο σημείο έτρεξε γυναίκα αστυνομικός, ζήτησε να πάρει το μωράκι στα χέρια της και τότε εκείνο σε χρόνο μηδέν σταμάτησε το κλάμα. Αξιοσημείωτο είναι πως τo εν λόγω ατύχημα έλαβε χώρα σήμερα γύρω στις 12.30 ανάμεσα στις Αγροτικές Φυλακές της Τίρυνθας και το εργοστάσιο της Ρέα στο δρόμο από Ναύπλιο για Άργος, όταν αυτοκίνητο κινούμενο προς Άργος λόγω βλάβης σταμάτησε δεξιά στο δρόμο.

Το αυτοκίνητο που ακολουθούσε δεν κατάλαβε την πρόθεση του προπορευόμενου ή δεν πρόλαβε να το παρακάμψει και έπεσε επάνω του. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε η συνοδηγός του δεύτερου οχήματος και μητέρα του μωρού, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.