Αρχική Ν. Κορινθίας Ο ελεγκτής του προαστιακού και… οι απειλές σε ένα κοριτσάκι!

Ο ελεγκτής του προαστιακού και… οι απειλές σε ένα κοριτσάκι!

Καταγγελία σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά από αναγνώστρια του peloponnisosnews.gr για ανάρμοστη συμπεριφορά υπαλλήλου του προαστιακού και συγκεκριμένα ελεγκτή!

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, αλλά και όσων βρίσκονταν στο βαγόνι τη συγκεκριμένη στιγμή, ο ελεγκτής πριν ακόμα έρθει η ώρα να επικυρώσει το εισιτήριο της άρχισε να της φωνάζει μπροστά σε όλο τον κόσμο: για ποιον λόγο δεν φοράει τη μάσκα της!

Η κοπέλα του απάντησε πως την έχει μέσα στην τσάντα της και θα την φορούσε! Αυτός όμως δεν σταμάτησε να σηκώνει τους τόνους και συνέχιζε να την «ρεζιλεύει» μπροστά σε δεκάδες συνεπιβάτες και να της λέει εδώ έχουμε κανόνες και εσυ πρέπει να τους τηρείς!

Το αξιοπερίεργο σύμφωνα με φωτογραφία που μας έστειλε, είναι ότι υπήρχαν πολλοί ακόμα στο ίδιο βαγόνι που δεν φορούσαν τη μάσκα τους!

Η κοπέλα άκρως ευγενικά είπε στον ελεγκτή πως αν γίνει κάποιος έλεγχος παίρνει όλη την εύθυνη που δεν φοράει τη μάσκα της και αν υπάρχει φόβος θα ενημερώσει τους συνεπιβάτες της!

Εκείνος όμως, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό: Αν δε σέβεσαι τους κανόνες να πάρεις το αμάξι σου και να πας, δεν έχεις θέση εδώ!

(Χωρίς βέβαια ο ελεγκτής να ξέρεις την οικονομική κατάσταση της κοπέλας!)

Μάλιστα της έκανε και μαθήματα ηθικής για την προσωπικότητα της, ότι το ύφος της είναι ειρωνικό και κριτική «άστοχη» θα λέγαμε αφού δεν είναι ο ρόλος του αυτός, ο ρόλος του είναι να ελέγχει τα εισιτήρια! Την απειλούσε μάλιστα πως θα την κατεβάσει από τον τρένο!

Υ.Γ: Μπορεί να υπάρχουν κανονες και η μάσκα να είναι υποχρεωτική, σεβόμαστε όμως και μιλάμε ευγενικά σε όποιον στην ουσία συμβάλει για να πληρωνόμαστε εμείς! Κατά δεύτερον καλό είναι οι υπάλληλοι του προαστιακού να κοιτάξουν να κάνουν ελέγχους και μετά τη Μαγούλα εκεί που χιλιάδες ναρκωμανεις και ΡΟΜΑ μπαίνουν μέσα στον προαστιακό και «όχι μόνο χωρίς μάσκα», χωρίς εισιτήριο και χωρίς κανέναν «έλεγχο» από τους αρμόδιους που ξέρουν να κάνουν κριτική προσωπικότητας αλλά όχι τη δουλειά τους.. Και όλα αυτά διαδραματίζονταν την ίδια ώρα που άλλοι υπάλληλοι εντός του προαστιακού εν ώρα υπηρεσίας δεν φορούσαν ούτε οι ίδιοι τις μάσκες τους (σύμφωνα με φωτογραφικό υλικό, που δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιήσουμε γιατί εμπεριέχει πρόσωπα)

Δυστυχώς!