Αρχική Ν. Κορινθίας Με ορμητήριο το Λουτρακι.. συνεργάτης του Καλογεροπουλειου Ιδρύματος στον Γαλλικό Τύπο!

Με ορμητήριο το Λουτρακι.. συνεργάτης του Καλογεροπουλειου Ιδρύματος στον Γαλλικό Τύπο!

Με ιδιαίτερη χαρά γνωστοποιούμε την ανακοίνωση του Καλογεροπουλειου Ιδρύματος σχετικά με Διεθνή αναγνώριση συνεργάτη του Ιδρύματος στον Γαλλικό Τύπο. Ενδιαφέρον αποτελεί η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό το αφιέρωμα, και είναι πραγματικά ζηλευτό πως σχετίζεται το Λουτρακι.. με την κιθάρα και τον Γαλλικό Τύπο..

Η ανάρτηση του Καλογεροπουλειου Ιδρύματος αναφέρει:

Είναι ιδιαίτερη η χαρά, η τιμή και η υπερηφάνειά μας ως Fondation Kaloy – Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού όταν οι συνεργάτες μας αναγνωρίζονται στον Διεθνή Τύπο.

Το γαλλικό Guitare Classique Magazine, ένα από τα κορυφαία εξειδικευμένα περιοδικά για την κλασική κιθάρα, δημοσίευσε πρόσφατα συνέντευξη του Yorgos Bechlivanoglou – Guitarist με αφορμή τη δικής του επινόησης και κατασκευής Moov – travel guitar.

Με ορμητήριο το Λουτράκι, ο έφορος κιθάρας του Ωδείου του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Τεχνών και Πολιτισμού κατασκευάζει μία ταξιδιωτική πτυσσόμενη κιθάρα 38 cm, η οποία συνδέεται με ακουστικά και επιτρέπει την εξάσκηση… αθόρυβα.

Το κυριότερο γνώρισμά της είναι ότι έχει την αίσθηση μιας κανονικής κιθάρας, επιτρέποντας στον κιθαρίστα να διατηρεί τη σωστή θέση του σώματος κατά το παίξιμο, αλλά και την ακουστική.