Αρχική Ν. Κορινθίας Με αιτήματα η συνάντηση του σωματείου ΦΑΣΜΑ και του Γενικού Γραμματέα Αλληλεγγύης...

Με αιτήματα η συνάντηση του σωματείου ΦΑΣΜΑ και του Γενικού Γραμματέα Αλληλεγγύης (βίντεο)

Το σωματείο ΦΑΣΜΑ είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας Κ. Γεώργιο Σταμάτη.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 έγινε για πρώτη συζήτηση για τον αυτισμό με θεσμικό επίπεδο, με τη συμμετοχή τόσο του σωματείου μας, της Ποσγκαμεα της Εσαμεα, φορέων, μεμονωμένων γονέων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο πρόεδρος του σωματείου Βαγγέλης Καρατζάς μετέφερε τις προτάσεις του σωματείου για την ίδρυση ΚΔΑΠ ΜΕΑ σε όλους τους νομούς που δεν έχουν, τη θεσμοθέτηση ενίσχυσης των άνεργων μητέρων ΑμεΑ και βέβαια μεταξύ άλλων παρουσία από το Υπουργείο Παιδείας του κυρίου Κώστα Λολιτσα.

Από το νομό μας παρέστη η κα. Σοφία Αναγνωσταρά Συντονίστρια του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Πελοποννήσου της ΝΔ. ‘Ηταν πολύ θετική πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα κ. Σταμάτη, πιστεύουμε ότι θα έχει συνέχεια και τον ευχαριστούμε για την πρόσκληση.

Να σημειωθεί ότι παρόντα από την περιφέρεια ήταν το σωματείο μας μαζί με το πολύ γνωστό, δραστήριο και αξιόλογο φορέα από τη Λάρισα.