Αρχική Ν. Κορινθίας Πως να συμπληρώσεις σωστά το μηχανογραφικό σου; – Οι χρήσιμες συμβουλες για...

Πως να συμπληρώσεις σωστά το μηχανογραφικό σου; – Οι χρήσιμες συμβουλες για το χαρτί που θα «εκπληρώσει» τα όνειρα σου! (βίντεο)

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και λήγουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων.

Τα παιδιά καλούνται να συμπληρώσουν το χαρτί που θα τους εκπληρώσει τα όνειρα τους για την εισαγωγή σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση και η συμπλήρωση του απαιτεί προσοχή.

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Φροντιστών Νόμου Κορινθίας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος καλεί γονείς και μαθητές να παρακολουθήσουν το σεμινάριο για τη «σωστή» συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους.

Συγκεκριμένα στο Δελτίο τύπου αναφέρεται:

Υποχρεωτική εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο για όλους! https://forms.gle/mCbzzVTGPYtrtTFY6

Αμέσως μετά τις Πανελλήνιες, έρχεται το διαδικτυακό σεμινάριο συμπλήρωσης μηχανογραφικού δελτίου που οργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Κορινθίας σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης. Ο Δρ. Κότιος Κωνσταντίνος, ιδρυτής της LABORA, σε 4 ξεχωριστά σεμινάρια ανά πεδίο, αφού πρώτα αναλύσει πλήρως κάθε σχολή του μηχανογραφικού δελτίου, θα απαντήσει άμεσα σε όλες τις ερωτήσεις σας για τα επαγγελματικά δικαιώματα, μετεγγραφές, βάσεις και πολλά πολλά άλλα… Για να εγγραφείς, συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρείς πατώντας στον σύνδεσμο https://forms.gle/mCbzzVTGPYtrtTFY6 και θα λάβεις αυτόματα στο email σου τις οδηγίες για τη σύνδεσή σου, ανάλογα με το πεδίο που επιλέγεις!

Δείτε το κάλεσμα απο τον Πρόεδρο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Θοδωρη Βασιλακόπουλο: