Αρχική Eπικαιρότητα Επίθεση με βιτριόλι: Ένταλμα σύλληψης για την βασική ύποπτη – Η αρχή...

Επίθεση με βιτριόλι: Ένταλμα σύλληψης για την βασική ύποπτη – Η αρχή του κακού έγινε σε έναν γάμο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγής της 35χρονης φερόμενης ως ύποπτης για την επίθεση. Ερωτική αντιζηλία πίσω από την επίθεση που δέχτηκε η 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου. Η 35χρονη που έχει προσαχθεί από το πρωί είναι θέμα χρόνου να ομολογήσει, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. Έκπληκτος ο σύντροφος της Ιώαννας. Τι ακριβώς συνέβη και έφτασε σε αυτό το σημείο. Αναλυτικά όλες οι εξελίξεις.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγής της 35χρονης φερόμενης ως ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ipopti 650x354

Όλα ξεκίνησαν σε ένα γάμο  – Ο ρόλος των social media

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν σε έναν γάμο στην Αιτωλοακαρνανία πριν από περίπου έναν χρόνο. Εκεί η 35χρονη είχε πάει με τον σύντροφό της, όπου και πρωτοσυνάντησαν την Ιωάννα. Μετά τον γάμο το θύμα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της προσαχθείσας. Και ακολούθως η 35χρονη άρχισε να ενοχλεί έντονα την Ιωάννα κατηγορώντας την για τις σχέσεις της με τον σύντροφό της. Και φτάσαμε τελικά στην επίθεση της 20ής Μαΐου στην είσοδο του κτιρίου της εταιρείας που εργάζεται η 34χρονη.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των δύο γυναικών δεν διαπιστώνονται φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις, αλλά μόνο μια απόμακρη επαφή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση (τον εν λόγω γάμο) μεταξύ των οικογενειών των δύο γυναικών, των οποίων ο τόπος καταγωγής είναι κοντινός στην Αιτωλοακαρνανία.

Πάλι σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βασική ύποπτος είχε σχέση με έναν άνδρα δικηγόρο στο επάγγελμα, και θεωρούσε ότι η Ιωάννα ήταν εμπόδιο στην εξέλιξη αυτής της σχέσης. Όταν χώρισε με τον σύντροφο της, η 35χρονη είδε φωτογραφίες του πρώην της με το θύμα στα social media κι έκτοτε έβαλε την Ιωάννα στο στόχαστρο.

Η ταυτότητα της γυναίκας πίσω από την επίθεση

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν μία τηλεκάρτα -με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί- καθώς και μία περούκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες του ΑΠΕ, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Αυτήν την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης. Παράλληλα, πρόκειται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα.

Η φωτογραφία της 35χρονης που προσήχθη:

upopth

 Τα social media άνοιξαν τον δρόμο

 Τα social media της 34χρονης Ιωάννας αποδείχτηκαν πολύτιμα στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των προσώπων που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι η Ιωάννα, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη που προσήχθη είχε εξοργιστεί από αίτημα φιλίας του συντρόφου της στην Ιωάννα, στο Facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη που προσήχθη φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με τον δικηγόρο και η επαφή του με την άτυχη Ιωάννα θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Αστυνομικοί μιλούν για προγενέστερη «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε στην επίθεση στο γραφείο ασφαλιστικής εταιρείας γιατί  ήξερε -μέσα από ένα πλέγμα κοινών γνωριμιών- ότι εκεί εργαζόταν η 34χρονη, και δεν γνώριζε τη διεύθυνση της κατοικίας της.

Έκπληκτος ο σύντροφος της 35χρονης – Τι δήλωσε στην κατάθεσή του ο σύντροφος της 35χρονης

Κατάθεση στις Αρχές έχει δώσει και ο σύντροφος της 35χρονης, αναφερόμενος στις έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από τη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, ενώ είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε την Ιωάννα και είχαν κάνει και κάποιες συνομιλίες.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας υποστήριξε πως δεν είχε σχέση με την Ιωάννα και όλα ήταν στο μυαλό τής 35χρονης.

Φέρεται, δε, να είπε ότι η ύποπτη πίστευε πως για το γεγονός ότι η σχέση τους έχει βαλτώσει και δεν προχωράει οφείλεται στην επαφή που είχε με την Ιωάννα. Κάτι το οποίο δεν ίσχυε, όμως η ύποπτη ήταν πεπεισμένη για το αντίθετο.

Τι γνωρίζουμε για την ζωή της γυναίκας με το βιτριόλι

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ emaistros, ατάραχη συνέχιζε της ζωή της η 35χρονη φερόμενη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκε τον τόπο καταγωγής της στη ΔΕ Ινάχου του δήμου Αμφιλοχίας. Η φερόμενη δράστις, μάλιστα, βρέθηκε στην πόλη της Αμφιλοχίας, εκεί όπου τελείωσε τα μαθητικά της χρόνια στο ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας.

Συμμαθητές της, συγγενείς και χωριανοί είναι συγκλονισμένοι από την είδηση ότι η κοπέλα που πριν από λίγες μέρες ήταν κοντά τους στην επαρχία είναι η βασική ύποπτη για την τέλεση αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος.

vitrioli

Σοκαρισμένη η Αμφιλοχία

Σύμφωνα με το ίδιο τοπικό σάιτ, η είδηση έπεσε σαν «βόμβα» στην Αμφιλοχία μετά τη σύλληψη της 35χρονης που φέρεται ως δράστις για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα από το Λουτρό Αμφιλοχίας. Αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι πως το κίνητρο ήταν η ερωτική αντιζηλία, αλλά μέχρι στιγμής το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που δικαιολογεί τη ζήλια της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook.

Με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα εναντίον της 34χρονης Ιωάννας να είναι ανοικτή οι αρχές εξετάζουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 35χρονης που είναι και η βασική ύποπτη για την επίθεση αυτή.

Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη κλήθηκε και κατέθεσε ο άνδρας ο οποίος φέρεται να έχει σχέση με την 35χρονη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνθρωπος αυτός έδειξε έκπληκτος με τις εξελίξεις.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, έπεσε από τα σύννεφα όταν τον ενημέρωσαν για τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και πως η γυναίκα με την οποία φέρεται να έχει σχέσεις θεωρείται η βασική ύποπτη στην υπόθεση αυτή.

Πραγματικά δεν μπορούσε όπως λένε να εξηγήσει τι μπορεί να ώθησε την 35χρονη να κάνει την πράξη αυτή στην 34χρονη με την οποία όπως φέρεται να είπε δεν είχε σχέσεις.