Αρχική Ν. Κορινθίας Για τον Β.Νανόπουλο Κόρινθος είναι τα Καλάμια-Και οι ONIRAMA εκεί

Για τον Β.Νανόπουλο Κόρινθος είναι τα Καλάμια-Και οι ONIRAMA εκεί

Που το πήγαμε, που το φέραμε δεν θα τους χάσουμε τελικά τους ONIRAMA. Ενα όνειρο φαινόταν ότι θα ήταν για τις Απόκριες αφού ακυρώθηκαν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις όμως τελικά εμείς χωρίς ONIRAMA δεν θα μείνουμε.

Μάλλον το νεανικό συγκρότημα ανήκει στις μουσικές προτιμήσεις του Δημάρχου αλλιώς δεν εξηγείται πως συγκέντρωσε τους επιχειρηματίες της εστίασης του Δήμου, κατέφθασαν μόνο 15 περίπου και μέσα στα μέτρα ανακοινώνει και τους ONIRAMA.

Χαρακτηριστικός και ο διάλογος που μάθαμε από τους “ανθρώπους” μας στο Δήμο. Αφού λοιπόν ο Δήμαρχος έκανε όλες τις εξαγγελίες και την συναυλία στα Καλάμια που δεν αφορούσε όλους τους επιχειρηματίες, παίρνει τον λόγο μία κυρία επιχειρηματίας του κέντρου της πόλης και ρωτά:

Εμάς τότε γιατί μας φωνάξατε εδώ και χάσαμε και χρόνο από τα μαγαζιά μας; Μήπως να ψάξω κανένα ξενοίκιαστο στα καλάμια γιατί φαίνεται πως η πόλη έχει μεταφερθεί εκεί;

Το δικό μας ζητούμενο είναι πως ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από την κυβέρνηση για τον τρόπο που θα γίνουν φέτος οι καλοκαιρινές συναυλίες, ο Β.Νανόπουλος πρόλαβε και όρισε ημερμηνία ….!!!

Ολα τα είχαμε, αυτό μας έλειπε από την πόλη !!

Σ.Μπαλή