Αρχική Ν. Αχαΐας Super Market έδιωξε εργαζόμενο γιατί κατανάλωσε ληγμένο κρουασάν

Super Market έδιωξε εργαζόμενο γιατί κατανάλωσε ληγμένο κρουασάν

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπλίας καταγγέλλει συγκεκριμένη αλυσίδα Super Market στην ΠΑΤΡΑ, η οποία έδιωξε εργαζόμενο, με μοναδικό «έγκλημά» του…..την κατανάλωση (εντός του καταστήματος) ΛΗΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΙΌΝΤΟΣ (κρουασάν) που προοριζόταν για τον κάδο απορριμμάτων.

Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος απασχολείτο επί 3,5 χρόνια στο κατάστημα και όταν συνέβη το «ΓΕΓΟΝΟΣ» κλήθηκε από Δ/ντή και Υποδιευθυντή του υποκαταστήματος, κάτω από απαράδεκτες συνθήκες με φωνές και κατηγορίες περί «ΚΛΟΠΗΣ», να υπογράψει την παραίτησή του προκειμένου να μην έχει ποινικές κυρώσεις για την ανάλωση ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

Πρόκειται για μια απάνθρωπη, ανήθικη και παράνομη ενέργεια εταιρείας, η οποία όλο το προηγούμενο διάστημα της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων κατέγραφε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στους τζίρους της και απασχολούσε μέρος του προσωπικού με υποδηλωμένη απασχόληση, εκμεταλλευόμενη τις πρόσφατες απορρυθμίσεις του εργατικού δικαίου και τα ωράρια «λάστιχο στον κλάδο».

Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας να παρέμβουν αποφασιστικά προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση αυτής της καραμπινάτης περίπτωσης εξαναγκασμού εργαζομένου σε παραίτηση, με απώτερο στόχο και σκοπό η εταιρεία να ξεφορτωθεί εργαζόμενους και ταυτόχρονα να γλυτώσει την υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΙΧΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ

Προηγούμενο άρθροΕπιπλέον καθαρίστριες για τα Γυμνάσια και Λύκεια διαθέτει ο Δήμος Τρίπολης με απόφαση του Κώστα Τζιούμη
Επόμενο άρθροΠοια καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 Μαΐου και με ποιο τρόπο- Αναλυτικά