Αρχική Ν. Αρκαδίας Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με σειρήνες στην Τρίπολη – Χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια!

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με σειρήνες στην Τρίπολη – Χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια!

Mία μία συμβολική κίνηση προχώρησαν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Τρίπολης, ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Συγκριμένα, το απόγευμα, τέσσερα ασθενοφόρα βρήκαν στους δρόμους και γύρισαν όλη την πόλη με τις σειρήνες να ηχούν σε όλη την πόλη.

Αρχικά, υπήρξε μια ανησυχία μήπως έχει συμβεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» επικοινώνησε με τον υπεύθυνο τομέα παραρτήματος του ΕΚΑΒ, Νίκο Λεζέ ο οποίος μας εξήγησε τα «μηνύματα» που είχε αυτή η σημερινή κίνηση με ασθενοφόρα.

Αρχικά, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ θέλησαν να ευχηθούν χρόνια πολλά σε όλους τους πολιτες για την 25η Μαρτίου. Παράλληλα, όμως θέλησαν να δείξουν στέκονται δίπλα στον κάθε πολίτη ο οποίος αυτή την περίοδο έχει αυτοπεριοριστεί στο σπίτι του. Ενώ, ήταν και μια κίνηση εμψύχωσης και για τους ίδιους τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ, οι οποίο εργάζονται σε έναν πολύ κρίσιμο τομέα, δίνοντας όλες τις δυνάμεις τους.

Οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε και να αντιληφθούμε ότι βρίσκονται νυχθημερόν στο καθήκον, ευρισκόμενοι σε κίνδυνο ακόμα και για την δική τους υγεία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πολλοί πολίτες στο κέντρο της Τρίπολης, στην οδό «Ελευθερίου Βενιζέλου» και σε άλλες περιοχές της πόλης, στο άκουσμα των σειρήνων, βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ, αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό το έργο τους.

kalimera-arkadia.gr