Αρχική Ν. Κορινθίας Ξεκάθαρη τοποθέτηση Νίκα για το δρόμο στην Αρχαία Νεμέα (video – εικόνες)

Ξεκάθαρη τοποθέτηση Νίκα για το δρόμο στην Αρχαία Νεμέα (video – εικόνες)

Τουλάχιστον 150 επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου -παλαιού εθνικού και επαρχιακού- της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν καταγράψει οι Διευθύνσεις Αστυνομίας στις 5 Περιφερειακές Ενότητες. Ανάμεσά τους και ο επαρχιακός δρόμος που οδηγεί στην Αρχαία Νεμέα.

Ο πλήρης κατάλογος των σημείων έχει σταλεί  από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο, κο Παναγιώτη Πούπουζα προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και αυτός με επείγον έγγραφό του καλεί σε άμεσες ενέργειες τους χωρικούς Άντιπεριφερειάρχες και τους προϊσταμένους των κατά τόπους Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας στην κάμερα του korinthostv.gr, τονίζει ότι οι Aντιπεριφερειάρχες οφείλουν να δράσουν άμεσα, καθώς θα έχουν, όπως σημειώνει, ευθύνη προσωπική -αστική και ποινική- αν δεν αποκαταστήσουν την ασφάλεια του οδικού δικτύου στα σημεία που υποδεικνύουν οι πίνακες των Διευθύνσεων Αστυνομίας.

Ελπίζουμε τα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν άμεσα καθώς σε λίγους μήνες θα λάβουν χώρα στην Αρχαία Νεμέα, οι Νέμεοι Αγώνες.

Πηγή: korinthostv.gr