Αρχική Χωρίς κατηγορία Πιτσιρίκια ξάφριζαν εμπορεύματα από μαγαζιά στην Πάτρα

Πιτσιρίκια ξάφριζαν εμπορεύματα από μαγαζιά στην Πάτρα

Συστηματικές κλοπές σε καταστήματα της Πάτρας φαίνεται πως έκανε μια παρέα παιδιών μικρής ηλικίας, δυο από τα οποία συνελήφθησαν και αναζητείται τουλάχιστον ένα ακόμη. Μέχρις στιγμής, εξιχνιάστηκαν δυο περιπτώσεις αλλά ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες.

Οι δυο πιτσιρικάδες ηλικίας 15 και 13 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μαζί με έναν άγνωστο συνεργό τους ξάφρισαν μία ζακέτα από ένα κατάστημα εμπορίας ρούχων. Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τους παρέλαβαν, προέκυψε ότι ο 15χρονος με έναν άγνωστο συνεργό του είχαν κλέψει στις 22 Ιανουαρίου μία ξυριστική μηχανή αξίας 20 ευρώ από άλλο κατάστημα της πόλης.

Σε βάρος των δυο ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές από κοινού στην οποία περιλαμβάνονται οι γονείς τους, που κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων μελών της παρέας και την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.

46χρονη συνελήφθη στην Κοζάνη 

Σε ένα σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη μπήκε το απόγευμα της Τρίτης παριστάνοντας την πελάτισσα μια 46χρονη αλλοδαπή, αλλά οι υπάλληλοι την αντιλήφθηκαν να κλέβει διάφορες συσκευασίες τροφίμων και ειδοποίησαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι την συνέλαβαν και επέστρεψαν τα κλεμμένα προϊόντα σε εκπρόσωπο του καταστήματος. Η δράστιδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που της ΄’ασκησε δίωξη για κλοπή.