Αρχική Eπικαιρότητα Θρίλερ δίχως τελος: Νέες αποκαλύψεις Νικουλούλη για εξαφάνιση 7χρονης Βαλεντίν (βίντεο)

Θρίλερ δίχως τελος: Νέες αποκαλύψεις Νικουλούλη για εξαφάνιση 7χρονης Βαλεντίν (βίντεο)

Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αναφορικά με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι που εξαφανίστηκε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Θρίλερ δίχως τέλος

Στην εκπομπή της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου παρουσιάστηκαν όλα τα καινούργια στοιχεία που αφορούν στη μικρή μαθήτρια. Στο “μικροσκόπιο” των αστυνομικών αρχών εξετάζεται το ενδεχόμενο θύμα τους να είναι και το μικρό κοριτσάκι από το Κονγκό. Ερευνάται, επίσης, το ταξίδι του πατέρα της Βαλεντίν στο Παρίσι, οι “φίλοι” και η άνετη όπως διαφαίνεται ζωή του.

Το “κλειδί” είναι η Γαλλία

Σύμφωνα με πληροφορία που διασταυρώθηκε οι έρευνες στρέφονται και πάλι στη Γαλλία. Συγκεκριμένα από κει φαίνεται ότι έγινε ένα τηλεφώνημα στο σχολείο της αγνοούμενης μαθήτριας, κάτι το οποίο ερευνάται εξονυχιστικά από τις Γαλλικές Αρχές.

Στην Ελλάδα οι έρευνες έχουν ενταθεί ενώ εξετάζονται στοιχεία της κινητής τηλεφωνίας που παρουσιάζουν τις επαφές και τις συνομιλίες του πατέρα της μικρής ενώ εξετάζονται οι ομοεθνείς και συγκάτοικοι του στο διαμέρισμα του Παγκρατίου όπου διέμενε.

Οι απαντήσεις από το DNA

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να δοθούν και οι απαντήσεις από τη λήψη γενετικού υλικού που θα δείξουν εάν η Βαλεντίν είναι η βιολογική κόρη του Αμπελκά.

https://youtu.be/xoimMHM9NsA

Οι ισχυρισμοί του πατέρα της Βαλεντίν και οι δηλώσεις του στην εκπομπή  “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως πήγε να παραλάβει κάποιον φίλο του και η εμφάνισή του στην περιοχή, δε σχετίζεται με την εξαφάνιση της κόρης του.

Αναλυτικά ο πατέρας της μικρής είπε σε αποκλειστική συνέντευξή του στην εκπομπή: «Πήγα στο Παρίσι και άφησα την κόρη μου πίσω… Συνάντησα κάποιους φίλους που έχω στο Παρίσι, οι οποίοι με φιλοξένησαν για τρεις εβδομάδες. Την Βαλεντίν την άφησα στην Αθήνα σε μια φίλη μου. Δεν καταλαβαίνω πώς συνδέεται το ταξίδι αυτό με την εξαφάνισή της»

Στη συνέχεια είπε: «Πίνω μόνο εμφιαλωμένο νερό γι’ αυτό την έστειλα να μου φέρει…»

Τα ερωτήματα των τηλεθεατών και οι απαντήσεις του Αμπελκά Αμπλαβίκακα (πατέρα της Βαλεντίν)

Στο ερώτημα γιατί έστειλε την 7χρονη κόρη του μόνη της στο σούπερ μάρκετ να αγοράσει ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό για να πάρει τα φάρμακά του ενώ θα μπορούσε να πιει νερό από τη βρύση είπε ο Αμπελκά Αμπλαβίκακα: «Δεν πίνω νερό από τη βρύση γιατί με πονάει η κοιλιά μου, γι’ αυτό παίρνω μόνο εμφιαλωμένο.»

Πληροφορία που έφτασε αργά στο «Τούνελ» από την περιοχή του Παγκρατίου, σήμανε συναγερμό καθώς τηλεθεάτρια που ισχυρίστηκε ότι ήξερε τη μικρή Βαλεντίν, είπε πως την είδε πρόσφατα να βγαίνει από ένα υπόγειο διαμέρισμα όπου μένουν ομοεθνείς της. Ωστόσο, η πληροφορία δεν απέδωσε καρπούς καθώς μετά από επιτόπια έρευνα δεν βρέθηκαν στοιχεία που να το αποδεικνύουν.

https://youtu.be/frhofQfchwg