Αρχική Ν. Αργολίδος Οικογενειακή υπόθεση: Πατέρας, μάνα και παιδιά διέρρηξαν σπίτι στην Αργολίδα

Οικογενειακή υπόθεση: Πατέρας, μάνα και παιδιά διέρρηξαν σπίτι στην Αργολίδα

Ένας 57χρονος, η 56χρονη σύζυγός του και οι δυο γιοι τους ηλικίας 27 και 20 χρόνων συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Τροχαίας, λίγη ώρα αφ’ ότου ξάφρισαν χρήματα και χρυσαφικά από το σπίτι μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών. 

Το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες κατασχέθηκε, όπως και τα διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν μέσα σε αυτό. Οι τέσσερις Έλληνες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν διέρρηξαν και άλλα σπίτια στην Αργολίδα.

Εξιχνιάστηκε κλοπή στην Κομοτηνή

Εξιχνιάστηκε η κλοπή που έγινε πριν από δέκα ημέρες σε μια επιχείρηση στην Κομοτηνή, όταν άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόλεπτη απουσία των υπαλλήλων και άρπαξαν 300 ευρώ από το εσωτερικό. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 21χρονου Έλληνα και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του. 

Δικογραφία για απόπειρα κλοπής σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας σε βάρος ενός 21χρονου Έλληνα, καθώς προέκυψε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα ότι στις 13 Ιουνίου του 2019 είχε τρυπώσει από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε ένα σπίτι στην Καβάλα, χωρίς όμως να κλέψει κάτι από το εσωτερικό.