Αρχική Eπικαιρότητα Τσίρκο χρησιμοποιεί τρισδιάστατα ολογράμματα αντί να «κακοποιεί» αληθινά ζώα (φωτό)

Τσίρκο χρησιμοποιεί τρισδιάστατα ολογράμματα αντί να «κακοποιεί» αληθινά ζώα (φωτό)

Τσίρκο με ολογράμματα: Μπορεί οι συνθήκες στο τσίρκο να μην είναι οι καλύτερες δυνατές για τα ζώα που βρίσκονται εκεί, όμως, υπάρχει και ένα τσίρκο διαφορετικό. Ένα τσίρκο, το οποίο νοιάζεται για τα ζώα του πλανήτη. Πρόκειται για το τσίρκο, Circus Roncalli.

Τσίρκο με ολογράμματα: Σε τι διαφέρει το Circus Roncalli από τα υπόλοιπα τσίρκα

Το Circus Roncalli αποτελεί ένα τσίρκο της Γερμανίας, το οποίο έκανε χρήση της τεχνολογίας για να εφαρμόσει, τα διασκεδαστικά προγράμματά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην κακοποιηθεί κανένα ζώο. Δηλαδή, πρόκειται για το πρώτο τσίρκο στο κόσμο, το οποίο αντικατέστησε τα ζώα, με ρεαλιστικά ολογράμματα.

Τα animations δημιουργούνται μέσα από έναν υπολογιστή. Από εκεί και πέρα, η προβολή τους προς τους επισκέπτες γίνεται σε πραγματικές διαστάσεις και με εντυπωσιακό τρόπο. Αποτελεί κομμάτι του προγράμματος. Ενός προγράμματος γεμάτο από ακροβατικά και ταχυδακτυλουργικά. Ελέφαντες, πίθηκοι, ψάρια, καθώς και άλλα είδη άγριων ζώων πραγματοποιούν απίθανες φιγούρες.

Το Circus Roncalli λειτουργεί για πάρα πολλές δεκαετίες. Όμως, πρόσφατα οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου τσίρκο, πήραν την αποφάση να αντικαταστήσουν τα ζώα, με την τεχνολογία. Δηλαδή, με 11 προτζέκτορες, laser και φακούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα και μάλιστα χωρίς την παρουσία κάποιου αληθινού ζώου.