Αρχική Ν. Κορινθίας Στον εισαγγελέα Κορίνθου οι δύο Ρομά που σκότωσαν την 73χρονη (βίντεο)

Στον εισαγγελέα Κορίνθου οι δύο Ρομά που σκότωσαν την 73χρονη (βίντεο)

Στον εισαγγελέα Κορίνθου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν, σήμερα, οι δύο δράστες της δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

οι δύο Ρομά, 28 και 26 ετών, όπως ομολόγησαν οι ίδιοι, είχαν βάλει στο μάτι την 73χρονη από την λαϊκή αγορά, όπου είχαν πάει από το πρωί και πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες. Πρόσεξαν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, την οποία αποφάσισαν να αρπάξουν στην πρώτη ευκαιρία, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο φρικτό έγκλημα.

Σημειώνεται ότι και οι δύο είναι σεσημασμένοι, ο 28χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά την διάρκεια συμπλοκής που είχε γίνει στο παρελθόν μεταξύ Ρομά και Αλβανών, καθώς και για ληστείες, παράβαση του νόμου «περί όπλων» και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 26χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστείες.

ro1
ro2

Οι δράστες, οι οποίοι παραδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων με δικηγόρο και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, ομολόγησαν την πράξη τους με κάθε λεπτομέρεια και προβάλλουν ως δικαιολογία ότι δεν κατάλαβαν πως πέρασαν με το αυτοκίνητο πάνω από την πεσμένη γυναίκα. «Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και όλους τους Έλληνες» είπαν στους αστυνομικούς, που τους πήραν κατάθεση, οι δύο νεαροί Ρομά.

https://youtu.be/6Vv3aQiE0gk