Αρχική Eπικαιρότητα Ναρκωτικά με κούριερ – Ηλεκτρικές σκούπες και αποχυμωτές έκρυβαν ηρωίνη και χρήματα!

Ναρκωτικά με κούριερ – Ηλεκτρικές σκούπες και αποχυμωτές έκρυβαν ηρωίνη και χρήματα!

Κύκλωμα που έκανε διακίνηση ναρκωτικών από τη Θεσσαλονίκη στη Κρήτη, μέσω εταιρίας κούριερ, ανακάλυψε η Aστυνομία. Δύο οι μέχρι στιγμής συλλήψεις…

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας 39χρονος και μία 69χρονη, καθώς ο πρώτος παρέδιδε στην δεύτερη ένα δέμα το οποίο περιείχε 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες με 272,1 γραμμάρια ηρωίνης.

Μετά από προανάκριση, προέκυψε πως η διακίνηση γινόταν μέσω Θεσσαλονίκης και μάλιστα τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε οικιακές συσκευές, όπως ηλεκτρικές σκούπες και αποχυμωτές.

Τα ναρκωτικά, σύμφωνα με την αστυνομία, τα έχει στείλει ένας 42χρονος από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος μαζί με τον 39χρονο δούλευαν για λογαριασμό ενός 63χρονου άνδρα, που είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, από την έρευνα κατασχέθηκαν: 3 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσαν επιμελώς μέσα σε γλάστρες στο στάδιο της ανάπτυξης, 112 γραμμάρια κάνναβης, 3 κυνηγετικά όπλα, ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή και το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.