Αρχική Ν. Κορινθίας Οσο υπάρχουν άνθρωποι ….. Μεγάλη προσφορά του ξενοδοχείου ΑΠΟΛΛΩΝ στο Ευθύμειο...

Οσο υπάρχουν άνθρωποι ….. Μεγάλη προσφορά του ξενοδοχείου ΑΠΟΛΛΩΝ στο Ευθύμειο Κέντρο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ- ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Η Διοίκηση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων   Παιδιών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Κορινθίας  εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της για την ευγενική προσφορά επίπλων, εξοπλισμό εσωτερικού χώρου δωματίων και ιματισμού στη επιχείρηση <<ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ>>  που μας βοήθησε στην στήριξη του «ΕΥΘΥΜΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ» Αποθεραπείας και Αποκατάστασης των Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες και στην ΣTΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ BETTY’S WHITE CHRISTOY στην Κόρινθο.

          Με την βαθειά ανθρώπινη προσφορά σας συμβάλλετε στην υλοποίηση του στόχου μας, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και πίστης καθώς εδραιώνεται η ιδέα πως τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες πρέπει να αντιμετωπίζονται ως Άτομα με ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην ζωή.

          Η ευαισθησία σας και η συμπαράστασή σας στις προσπάθειές μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, γνωρίζοντας πως έχουμε άξιους συνοδοιπόρους.

          Εκφράζοντας και πάλι τις θερμές μας ευχαριστίες, πιστεύουμε ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς, μπορούμε πραγματικά να ελπίζουμε.

   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.   

                                                                    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                     ΑΡΓΥΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ