Αρχική Ν. Αχαΐας Θρήνος για τον 29χρονο Λευτέρη – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των φίλων...

Θρήνος για τον 29χρονο Λευτέρη – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των φίλων του

Συγκλονισμένη είναι από χθες η τοπική κοινωνία της Πάτρας, για την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε ανήμερα της Παναγίας, με τον θάνατο του 29χρονου Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος βρήκε το θάνατο μετά από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή των Ιτεών.

Ανείπωτος ο πόνος σε όσους τον γνώριζαν, με συγγενείς και φίλους να μην μπορούν να πιστέψουν πόσο άδοξα και γρήγορα έφευγε από τη ζωή, ο νεαρός πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Σοκαρισμένοι και οι συνάδελφοί του, στο κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ επί της οδού Γούναρη και Αθ. Διάκου, όπου εργαζόταν.

Το κατάστημα έκλεισε χθες σε ένδειξη πένθους, με την ανακοίνωση που κολλήθηκε στη τζαμαρία να ραγίζει καρδιές: «KΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ».

Συγκινητικά είναι τα μηνύματα αποχαιρετισμού φίλων του μέσω facebook:

-Καλο Ταξιδι φιλε μου! Παλιε μου συμμαθητε! 
Θα σε θυμομαστε παντα!

-Απλα ειναι αδυνατον… κουραγιο στην οικογενεια σου..

-Καλό παράδεισο παλιόφιλε, βιάστηκες πολύ ρε πάρα πολύ..

-Ποιος να το πιστέψει και γιατί να το πιστέψει; Καλό παράδεισο ρε φίλε..Κουράγιο στην οικογένειά του..

-Καλό παράδεισο Λευτεράκο…έφυγες νωρίς…

Ολοι, οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, θα τον αποχαιρετίσουν αύριο Σάββατο,  στις 12.00 μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών, όπου θα τελεστεί η κηδεία του.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διεξάγει έρευνες για τα αίτια του τραγικού περιστατικού. Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

«Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο Ε.Π. του Σ. 29 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ισόγειο διπλοκατοικίας, επί της οδού Αγήνορος, στην Πάτρα Αχαΐας. Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 06:47 σήμερα, επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».