Αρχική Ν. Λακωνίας Σάκκαρη: Είμαι Σπαρτιάτισσα, μην το ξεχνάμε αυτό!

Σάκκαρη: Είμαι Σπαρτιάτισσα, μην το ξεχνάμε αυτό!

Τη Σπαρτιατική καταγωγή της θύμισε σε όλους η Μαρία Σάκκαρη έπειτα από την μεγάλη ανατροπή πέτυχε στο τουρνουά Σαν Χοσέ

Απόλυτα ικανοποιημένη για την μεγάλη ανατροπή που πέτυχε κόντρα στην Σβιτολίνα (1-6, 7-6, 6-3 τα σετ) τα ξημερώματα του Σαββάτου στο τουρνουά του Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια ήταν η Μαρία Σάκκαρη.

Αμέσως μετά τον αγώνα παραδέχτηκε ότι δεν έπαιζε καλά, αφού τίποτα δεν της έβγαινε στο παιχνίδι της.

«Δεν ξέρω που βρήκα αυτή τη δύναμη, πιθανότατα την είχα βαθιά μέσα μου, είμαι Σπαρτιάτισσα, μην το ξεχνάμε αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη. Έπαιζα κακό τένις. Δεν κουνιόμουν, δεν αντιδρούσα καθόλου. Αλήθεια δεν ξέρω πως κατάφερα να ξυπνήσω», δήλωσε η Σάκκαρη.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τάιμ άουτ που πήρε όταν το σκορ ήταν στο 1-6, 1-4 με τον Τομ Χιλ να αναλαμβάνει να της καθαρίσει το μυαλό. «Όταν ο Τομ μπήκε στο κορτ και μου θύμιζε συνεχώς τι συνέβη στο Ραμπάτ, στον τελικό με την Τζοάνα Κόντα-ήμουν πίσω με 1-4, με διπλό break- σκέφτηκα πως μπορούσα να το κάνω ξανά, το έκανα ήδη μια φορά, μπορούσα να το κάνω δυο. Νομίζω αυτό ήταν το κλειδί».

Ολοκληρώθηκε η πορεία της στα ημιτελικά
Η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση επί της Ελίνα Σβιτόλινα στα προημιτελικά του Σαν Χοσέ παρουσιάστηκε κουρασμένη στα ημιτελικά με την Σαϊσάι Ζενγκ και ηττήθηκε με 2-0 σετ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η 23χρονη τενίστρια πλέον καλείται να αφήσει πίσω της όσα συνέβησαν στο Σαν Χοσέ και να επικεντρωθεί στο Rogers Cup στο οποίο θα λάβει μέρος προσεχώς.