Αρχική Ν. Κορινθίας Αναβάθμιση υπηρεσιών στα ΕΛΤΑ Αγίων Θεοδώρων

Αναβάθμιση υπηρεσιών στα ΕΛΤΑ Αγίων Θεοδώρων

Σάρκα και οστά παίρνει ο διακαής πόθος των πολιτών στους Αγίους Θεοδώρους για την επαναλειτουργία καποιας τραπεζικής θυρίδας. Επειτα απο το ξεγύμνωμα της Πόλης απο το συνολο των Τραπεζών που λειτουργούσαν και εξυπηρετούσαν τους εκατοντάδες και χιλιάδες πολίτες, τα ΕΛΤΑ ενισχύουν το υποκατάστημα των Αγίων Θεοδώρων, με ενα υπερσύγχρονο ΑΤΜ και ενα εξιδικευμένο τραπεζοϋπάλληλο.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως σε καμία περίπτωση ενα ΑΤΜ με εναν υπάλληλο δε θα δώσει οριστική λύση, αλλά σίγουρα θα δώσει μια ανάσα εξυπηρέτησης στους πολίτες. Αξίζει να σημειώσουμε πως υπήρξε σημαντική παρέμβαση απο πλευράς του σημερινού Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κυρίου Γκιώνη, για την ενίσχυση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της πόλης, και μάλιστα ειχε δεσμευθεί πως θα εκανε οτι περνούσε απο το χέρι του προκειμένου να γίνει η υπόσχεση πράξη. Συγκεκριμένα σε συνάντηση που ειχε πραγματοποιηθεί στη Τρίπολη με τον Περιφερειάρχη κύριο Πέτρο Τατούλη και τον Πρόεδρο του Εμπορικου Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων το θέμα ειχε τεθεί στο τραπέζι των προβλημάτων.

Ασφαλέστατα τον πρώτο λόγο εχει παντα η εκάστοτε τράπεζα και ειναι εκεινη που αποφασίζει για το που, και το πως, θα λειτουργούν τα υποκαταστήματα της, ειδικά σε μια εποχή που τα τραπεζικά καταστήματα συρρικνώνονται. Για το θέμα αυτό χαρακτηριστική είναι και η τοποθέτηση του Αντιδημάρχου της πόλης κυρίου Σπύρου Ράτη για το θέμα αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά: » Το καταστημα των ΕΛΤΑ αναβαθμιζεται με νεο μηχανημα συνναλαγων και γκισέ με τραπεζικο υπάλληλο. Επειδη κανουμε πραξεις τις υποσχεσεις.»

Πηγή: atnews.gr