Αρχική Ν. Κορινθίας Σπύρος Καραβάς : Γύρισε την πλάτη στις λασπολογίες και κέρδισε το στοίχημα

Σπύρος Καραβάς : Γύρισε την πλάτη στις λασπολογίες και κέρδισε το στοίχημα

Αδιαμφισβήτητα είναι ο υποψήφιος εκείνος που έχει δεχτεί όλη αυτή την προεκλογική περίοδο τόνους λάσπης από τους αντιπάλους του χωρίς να απαντάει και χωρίς να αναλώνεται.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στην ουσία της προεκλογικής περιόδου, στο σοβαρό πρόγραμμά τους, στον συνδυασμό και πάνω απ’ όλα στα σοβαρά και σημαντικά προβλήματα του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Ο Δήμος εκείνος με τα περισσότερα χωριά που κανείς μέχρι τώρα δεν τους έδωσε την αξία και τις λύσεις που ζητούσαν στην προβληματική τους καθημερινότητα.

Καταρτισμένος και με βαθιές γνώσεις και ο ίδιος αλλά και το ψηφοδέλτιο που τον πλαισιώνει ο Σπύρος Καραβάς πραγματοποίησε μία παρουσίαση προγράμματος και συνδυασμού χθες βράδυ που έκανε πολλούς να σαστίσουν. Χαμογελαστός, άμεσος, ουσιαστικός με απλό και κατανοητό λόγο αλλά και συγκινημένος από το πλήθος κόσμου ο Σπύρος πέτυχε χθες βράδυ το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Αυτό όμως είναι και το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του τεχνοκράτη Σπύρου Καραβά που δείχνει να κερδίζει το στοίχημα του δεύτερου γύρου και να φέρνει την ανανέωση στο Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.

Σ.Μπαλή