Αρχική Ν. Αρκαδίας Αρκαδία: Επισκέψεις Παυλή σε δημόσιες υπηρεσίες και σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας...

Αρκαδία: Επισκέψεις Παυλή σε δημόσιες υπηρεσίες και σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κορυθίου (Εικόνες)

Επίσκεψη σε δημόσιες υπηρεσίες πραγματοποίησε την Τετάρτη 15/05 το πρωί, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά», συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε το περιφερειακό υποκατάστημα ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Τρίπολης, την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, τη Δ.Ο.Υ Τρίπολης, τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Αρκαδίας, το ΚΤΕΛ Αρκαδίας, τη ΔΕΔΔΗΕ, τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, τη Διεύθυνση –Περιβάλλοντος, τη Διεύθυνση Δασών και το Σ.ΕΠ.Ε.

Ο Δημήτρης Παυλής και οι συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους δημότες που βρίσκονταν στις υπηρεσίες για την εξυπηρέτησή τους αλλά και να ενημερωθούν για την καθημερινότητα, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Την ίδια μέρα, στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους κατοίκους των Δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Τρίπολης, επισκέφθηκαν τα χωριά Στενό, Αγιωργίτικα, Παρθένι και Ελαιοχώρι.

Οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Κορυθίου ενημερώθηκαν για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στην περιοχή τους και πήραν απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους.