Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσηνία: Πέντε κουκουλοφόροι λήστεψαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 81χρονο

Μεσσηνία: Πέντε κουκουλοφόροι λήστεψαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 81χρονο

Στο νοσοκομείο έστειλαν αδίστακτοι ληστές έναν 81χρονο ηλικιωμένο ενώ χτύπησαν και τον 75χρονο αδελφό του για να τους πάρουν 25.000 ευρώ, που έκρυβαν στο σπίτι τους στα Σωτηριάνικα του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Οι δύο αδελφοί κατέθεσαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, που διεξάγει τις έρευνες, ότι ήταν πέντε κουκουλοφόροι αυτοί που μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 2 χθες τα ξημερώματα και έφυγαν 4 ώρες μετά. Οι δύο κρατούσαν πιστόλια και ο τρίτος ένα κατσαβίδι. Ο μεγαλύτερος αδελφός αντιστάθηκε και οι ληστές τον χτύπησαν στο κεφάλι με τη λαβή του πιστολιού, τον γρονθοκόπησαν και τον χαστούκισαν. Αλλά και ο μικρότερος έφαγε γροθιές και χαστούκια για να αποκαλύψει πού έχουν κρυμμένα τα χρήματα. Οση ώρα παρέμειναν οι πέντε ληστές στο σπίτι αναστάτωσαν τα πάντα και μόνο όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν υπάρχουν περισσότερα χρήματα, αλλά και με τον κίνδυνο να ξημερώσει και να τους δουν, σηκώθηκαν και έφυγαν.

Ο 81χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει και θέματα με την καρδιά του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να του περιποιηθούν το σκίσιμο στο κεφάλι από τη λαβή του πιστολιού και αργότερα μέσα στη μέρα πήρε εξιτήριο.

Πηγή: eleftheriaonline.gr