Αρχική Ν. Κορινθίας Δ.Κορινθίων: “Ξεκίνησαν οι εργασίες για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων”

Δ.Κορινθίων: “Ξεκίνησαν οι εργασίες για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων”

Ξεκίνησαν σήμερα, μετά την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου πριν λίγες μέρες, οι εργασίες για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Κορινθίων. Ένα έργο που πολεμήθηκε λυσσαλέα από αυτούς που… θέλουν να σώσουν την πόλη και νοιάζονται για τα συμφέροντα των δημοτών!!

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο κατατέθηκε προσφυγή και η κατασκευή του σταμάτησε προσωρινά. Οι εργασίες ξεκίνησαν πάλι μετά από 2,5 περίπου μήνες, αλλά και πάλι οι «Σωτήρες» της πόλης και του Δήμου, προσέφυγαν εκ νέου, με αποτέλεσμα το έργο να σταματήσει και πάλι.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ακόμα τους περιμένουμε να απαντήσουν, -εδώ και μήνες, αν είναι υπέρ της διαχείρισης του Δήμου Κορινθίων με το δικό του εργοστάσιο που φέρνει άμεσα κέρδος από 500.000 έως 1 εκ. ευρώ ετησίως, επομένως και μείωση Δημοτικών τελών κατά 25%, ή αν είναι υπέρ του ΣΔΙΤ που θα φέρει αυξήσεις τελών με μαθηματική ακρίβεια, από 80-100% !!

Παρά την ομόφωνη ψήφιση από το Δημοτικό συμβούλιο της κατασκευής του εργοστασίου, αυτή τη στιγμή είμαστε η μόνη δημοτική παράταξη που επιμένουμε στη λειτουργία του. Οι υπόλοιποι, μηδενός εξαιρουμένου, αρνούνται να απαντήσουν, παρότι τους έχουμε προκαλέσει, αν είναι με τους πολίτες αυτού του Δήμου και των συμφερόντων τους, ή με τη διαχείριση του ΣΔΙΤ.

Θα αναμένουμε την απάντησή τους μέχρι και την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου. Αν δεν το πράξουν θα τους καταγγείλουμε δημόσια και θα τους παραδώσουμε στην κρίση των Κορινθίων.