Αρχική Περ. Πελοποννήσου Γιατί ΠΡΕΠΕΙ και γιατί ΘΑ ΕΙΝΑΙ και πάλι, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Πέτρος...

Γιατί ΠΡΕΠΕΙ και γιατί ΘΑ ΕΙΝΑΙ και πάλι, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης

1.Είναι απλές οι απαντήσεις στα ερωτήματα. Ιδού λοιπόν! Γιατί ο Πέτρος Τατούλης δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς της Νέας Δημοκρατίας. Σε ένα κόμμα που το υπηρέτησε με ψηλά όμως το κεφάλι. Ενα κόμμα που θέλησε να εκβιάσει εκείνον,  τον οποίον, του έφερε την πρωτιά στην Πελοπόννησο όταν οι ίδιοι έχαναν από τον ΣΥΡΙΖΑ παταγωδώς, σε Εθνικό επίπεδο. Το παιχνίδι της πολιτικής το ξέρει καλά και αντιστάθηκε στα τερτίπια της νέοδεξιάς που νόμιζαν πως η τεράστια διαφορά που είχαν κάποτε με το κυβερνών κόμμα, θα παρέμενε μέχρι και σήμερα.

2.Γιατί ο Πέτρος Τατούλης και ο συνδυασμός του “Νέα Πελοπόννησος”, είναι η Περιφερειακή Αρχή με τα περισσότερα και τα πιο ουσιαστικά έργα σε όλη την Ελλάδα. Απόδειξη ότι έχει βραβευτεί πολλές φορές από φορείς, συλλόγους, υπουργεία, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Για την συμβολή του στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στους νέους δρόμους που ανακουφίζουν τους κατοίκους, στα έργα πνοής, στην διαχείριση των απορριμάτων.

3.Γιατί ο Πέτρος Τατούλης δεν εκβιάζεται αλλά και δεν εκβιάζει. Γιατί με όλη την λάσπη που δέχεται από εντεταλμένους πολιτικούς, κονδυλοφόρους και παρουσιαστές γυρίζει την πλάτη. Γιατί όπως λέει και ο ίδιος η δύναμή του είναι οι πολίτες.

4.Γιατί ο Πέτρος Τατούλης έχει την πιο καταρτισμένη ομάδα, επιτυγχάνοντας σύνθεση πολιτικών ιδεών με  ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι στους επαγγελματικούς τους χώρους και ζητούν να προσφέρουν από αγάπη για την Πελοπόννησο και δεν έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους άλλα σενάρια που προκύπτουν από συμφέροντα.

5.Γιατί η τεράστια εμπειρία του στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση είναι το εισιτήριο για να ολοκληρωθεί ένα τεράστιο έργο που έχει ξεκινήσει και να γίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου αυτό που της αξίζει στο παγκόσμιο χάρτη.

6.Γιατί είναι ο μόνος που εισπράτει αλλά και δίνει απλόχερα αγάπη, χαμόγελα αλλά το σημαντικότερο είναι ο μόνος που για ότι δεσμεύεται το πράττει !!!   

7.Γιατί ο Πέτρος Τατούλης, πιστεύει τον θεσμό της αιρετής Περιφέρειας ακόμη και μετά την εξλιξή της με την Απλή Αναλογική και ζητά την εμπιστοσύνη των Πελοποννησίων. Κάποιοι άλοι ζητούν ψήφο ενω την ίδια στιγμή …αναπολούν την εποχή των διορισμένων Νομαρχών και με θράσος μιλούν γι’αυτό στις ολιγάριθμες προεκλογικές συγκεντρώσεις τους!

8.Γιατι ειναι ο πολιτικός Ηγέτης που δεν κρύβεται στα δύσκολα στέλνοντας τους Συμβούλους του …αντ´ Αυτού στη Δικαισύνη και εχει αποβάλει την πολιτική…δειλία η οποία χαρακτηρίζει κάποιους απο τους διεκδικητές της Περιφέρειας.

9.Γιατι εναι ΗΓΕΤΗΣ και οχι ζήτουλας χρισμάτων έναντι δεσμεύσεων για τις μελλοντικές του αποφάσεις στην αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας.