Αρχική Ν. Αρκαδίας Ταυτοποιήθηκε με DNA o 56χρονος από τα Ιωάννινα, που απανθρακώθηκε στη Μεγαλόπολη

Ταυτοποιήθηκε με DNA o 56χρονος από τα Ιωάννινα, που απανθρακώθηκε στη Μεγαλόπολη

Σε 56χρονο άνδρα ο οποίος καταγόταν από τα Ιωάννινα και κατέβαινε στην Αρκαδία για να δουλέψει, ανήκει το καμένο πτώμα το οποίο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στη θέση του οδηγού σε αυτοκίνητο στη Μεγαλόπολη.

Την ταυτότητα του άνδρα επιβεβαίωσαν οι εξετάσεις DNA, οι οποίες βγήκαν χθες, ενώ αναμένονται οι απαντήσεις για το πώς ξεκίνησε η φωτιά στο αυτοκίνητο.

Θυμίζουμε ότι το όχημα κάηκε εσωτερικά και ήταν σταματημένο σε μια άκρη, σε εμφανές σημείο από τον κεντρικό δρόμο, στην είσοδο της Μεγαλόπολης από Καλαμάτα. Κάτι που σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης που διερευνά τα αίτια, αποκλείει το να προηγήθηκε κάποιο ατύχημα, ενώ βρισκόταν εν κινήσει. Αθικτη ήταν και η μηχανή του αυτοκινήτου.

Εν τω μεταξύ η Ασφάλεια Τρίπολης σε συνεργασία με το τοπικό αστυνομικό τμήμα συνεχίζει τις έρευνες.

Οσον αφορά στον άνθρωπο ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε συγγενικούς δεσμούς ή καταγωγή από την περιοχή, αλλά εργαζόταν περιστασιακά σε μια ιδιωτική επιχείρηση στο Ελληνικό Μεγαλόπολης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης ότι δεν είχε δική του οικογένεια, παρά μόνο μία αδελφή που μένει στον τόπο καταγωγής τους, στα Τζουμέρκα της Ηπείρου.

Πηγή: eleftheriaonline.gr