Αρχική Ν. Αργολίδος Τρεις νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Τρεις νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Τρεις ακόμη υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς.

Ο Γεώργιος Κακούρος υποψήφιος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Κακούρος Γεώργιος του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλλιάς, γεννήθηκα το 1988, είμαι μόνιμος κάτοικος Αμυγδαλίτσας της τοπικής κοινότητας Μιδέας, εχω άλλα δύο αδέρφια τον Θεοδόσιο και την Παναγιώτα. Δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος και ταυτόχρονα ασχολούμαι με την γεωργία.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά με σκοπό να προσφέρω στους συμπολίτες μου υπηρεσίες προς βελτίωση της καθημερινότητας τους λύνοντας τα προβλήματα που υπάρχουν ή θα προκύψουν στο μέλλον.

Με εκτίμηση
Κακούρος Γεώργιος

Ο Γιάννης Σμυρνιωτάκης υποψήφιος στη Νέα Τίρυνθα με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Γιάννης Σμυρνιωτάκης του Δημητρίου, είμαι 19 ετών και είμαι μονιμος κάτοικος Νέας Τίρυνθας. Πιστεύοντας στην ανανέωση που επιζητά ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς μέσω του συνδυασμού του “Πρωτεύουσα ξανά” αποδέχθηκα τη πρόταση του να είμαι υποψήφιος στη Τοπική Κοινότητα Νέας Τίρυνθας.

Ως νέος -ίσως ο νεότερος- του συνδυασμού θέλω να προσφέρω στο χωριό μου αλλά και γενικότερα στον Δήμο μας με όλες μου τις δυνάμεις λύνοντας προβλήματα που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό αλλά και όσα παρουσιαστούν.

Με εκτίμηση
Γιάννης Σμυρνιωτάκης

Ο Τάσος Καρπατσέλης υποψήφιος στη Νέα Τίρυνθα με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Τάσος Καρπατσέλης, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στη Νέα Τίρυθα. Αντιμετωπίζοντας και βλέποντας καθημερινά τα πολλά προβλήματα της περιοχής μου, αφουγκραζόμενος τους συγχωριανούς μου δεν θα μπορούσα να μη συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Αποδέχθηκα τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά ο οποίος έχει δείξει στη πράξη τι μπορεί να προσφέρει στον Δήμο μας και τους συνδημότες μας και θα είμαι και εγώ υποψήφιος στη Τοπική Κοινότητα Νέας Τίρυνθας.

Με εκτίμηση
Τάσος Καρπατσέλης

Προηγούμενο άρθροΑθανασία Χρισταρά: “Μπροστά ή πίσω;” – Το αληθινό δίλημμα των εκλογών
Επόμενο άρθροΑπό το Ξυλόκαστρο και την ορεινή Κορινθία απευθύνθηκε ο Π.Τατούλης στους ελεύθερα σκεπτόμενους Κορίνθιους