Αρχική Ν. Κορινθίας Υποψήφια στο πλευρό του Σπύρου Σταματόπουλου για τον Δήμο Σικυωνίων η Δήμητρα...

Υποψήφια στο πλευρό του Σπύρου Σταματόπουλου για τον Δήμο Σικυωνίων η Δήμητρα Σπούλου

Με μία ακόμα αξιόλογη γυναικεία παρουσία εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Σικυωνίων και επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ» Σπύρου Σταματόπουλου. Πρόκειται για την κ. Δήμητρα Σπούλου, μια ικανή και δυναμική γυναίκα με κοινωνική δράση, διάθεση για προσφορά και όραμα για τον τόπο της.

Η κ. Δήμητρα Σπούλου επιθυμώντας να βάλει και αυτή από την πλευρά της ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη του δήμου αποφάσισε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές και να συμβάλλει με τις δυνάμεις της στον κοινό στόχο να πάει ο τόπος μπροστά.

Η κ. Δήμητρα Σπούλου γεννήθηκε και ζει στο Κιάτο Κορινθίας. Είναι παντρεμένη με τον Μίλτο Κελάρη και έχουν δύο παιδιά τον Άγγελο και τον Μάκη. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κιάτου και εργάστηκε αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Σικυωνίων ασχολήθηκε στο ΚΑΠΗ , στην εθελοντική αιμοδοσία και στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Όπως λέει η ίδια, με την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος, θα συνεχίσει να αγωνίζεται δίπλα στον Δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο με απώτερο στόχο το καλύτερο μέλλον του Δήμου Σικυωνίων.

Προηγούμενο άρθρο4 ακόμη υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά
Επόμενο άρθροΠεριφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας επισκέφθηκε ο Γ.Μπουντρούκας για την παραβατικότητα