Αρχική Περ. Πελοποννήσου Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας επισκέφθηκε ο Γ.Μπουντρούκας για την παραβατικότητα

Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας επισκέφθηκε ο Γ.Μπουντρούκας για την παραβατικότητα

Την Τρίτη 16/04/2019 επισκεφθήκαμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικής και την Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας.

Συναντήσαμε από κοντά τους ανθρώπους που έχουν το καθήκον να προστατεύουν την ζωή και την περιουσία των κατοίκων της Πελοποννήσου και μιλήσαμε για τα μεγάλα προβλήματα της υπό-στελέχωσης και της έλλειψης εξοπλισμού που αντιμετωπίζουν.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των πολιτών και ιδιαίτερα των χωριών, είναι η ανασφάλεια που νιώθουν από την έξαρση της παραβατικότητας. Το θέμα δεν ανήκει στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, αλλά εμείς θα ασκήσουμε κάθε επιρροή, προς κάθε κατεύθυνση για τη λύση του προβλήματος.

Ο δυναμισμός και η εμπειρία των στελεχών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, αποτελούν επαρκή εγγύηση, ότι η Πελοπόννησος είναι ένας ασφαλής τόπος για να ζεις, να δραστηριοποιείσαι και να επενδύσεις.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» αποτελεί και συμβολίζει τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ανθρώπων, ιδεών, δυνάμεων, με πολύχρωμες προτάσεις και απόψεις και αυτό θα συνεχίσει να κάνει τόσο πριν, όσο και μετά τις εκλογές.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Προηγούμενο άρθροΥποψήφια στο πλευρό του Σπύρου Σταματόπουλου για τον Δήμο Σικυωνίων η Δήμητρα Σπούλου
Επόμενο άρθροΚλιμάκιο της “Νέας Πελοποννήσου” με επικεφαλής τον Π.Τατούλη στην Λακωνία