Αρχική Ν. Αρκαδίας Η δικαίωση για τον Αλ.Λυκουρέντζο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η δικαίωση για τον Αλ.Λυκουρέντζο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η πραγματική δικαίωση για τον πρώην υπουργό, πέραν της νομικής, ήρθε στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ

Ένα από τα δέκα πρόσωπα που βρέθηκαν στο στόχαστρο της κυβέρνησης με την επιχείρηση Novartis, ήταν και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Η υπόθεσή του τελικά τέθηκε στο αρχείο, καθώς τίποτε μεμπτό δεν βρέθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας, αλλά αντιθέτως αποδέχθηκε ότι το όνομά του έπεσε στην αρένα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μικροκομματικές σκοπιμότητες του Μεγάρου Μαξίμου κατά των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πραγματική δικαίωση για τον πρώην υπουργό όμως, πέραν της νομικής, ήρθε χθες το απόγευμα, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ. Μπαίνοντας στην αίθουσα, δεκάδες “γαλάζια” στελέχη έσπευσαν να τον συγχαρούν και να μιλήσουν εγκάρδια μαζί του, ενώ ο πρώην υπουργός Κώστας Σκρέκας τον προσκάλεσε να καθίσει δίπλα του. Βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη σταμάτησαν για να χαιρετίσουν τον Αρκάδα πρώην υπουργό, να του εκφράσουν την εκτίμηση τους και να του επαναλάβουν να μεταβάλλει την απόφαση του και να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την είσοδό του στην αίθουσα, κάλεσε τον Ανδρέα Λυκουρέντζο κοντά του και τον αγκάλιασε θερμά, σε μια συμβολική κίνηση. Εξίσου θερμή ήταν η συνομιλία που είχε ο πρώην υπουργός με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και με τον προσωπικό φίλο του, Νίκο Δένδια, με τον οποίο αποχώρησαν μαζί μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη.

Προηγούμενο άρθροΔύο ακόμη υποψήφιοι για την Ανεξάρτητη παράταξη “Μαζί Μπορούμε” του Τιμολέοντος Πιέτρη
Επόμενο άρθρο“Σε εννέα μέρες πέθανε” – Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Μαλένας που “έσβησε” στην Πάτρα