Αρχική Eπικαιρότητα Ο τραγουδιστής- δραπέτης μιλά για πρώτη φορά για την απόφασή του να...

Ο τραγουδιστής- δραπέτης μιλά για πρώτη φορά για την απόφασή του να αποδράσει

Η σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση που βίωνε από τον βαρυποινίτη συγκρατούμενο του με τον οποίον μοιράζονταν το ίδιο κελί στις φυλακές Αλικαρνασσού ήταν ο λόγος που ο επί 17 χρόνια δραπέτης που δήλωνε τραγουδιστής και δημοσιογράφος, πήρε την απόφαση να αποδράσει.

Ο 45χρονος δραπέτης και πρωταγωνιστής αυτής της απίστευτης υπόθεσης, ξέσπασε σε κλάματα κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Μαζί σου», ενθυμούμενος τις δύσκολες καταστάσεις που βίωνε εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

«Με έβαλαν σε ένα κελί με κάποιον Κρητικό που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων. Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση για να το ξεπεράσω αυτό. Όταν μπήκα στο κελί τις πρώτες τέσσερις μέρες ήταν όλα εντάξει.

Την πέμπτη μέρα όμως ο συγκεκριμένος κύριος ήρθε στο κρεβάτι μου. Θα σταματήσω εκεί. Καταλαβαίνετε τι τράβαγα ένα χρόνο και έναν μήνα μέσα εκεί και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Αυτό που μου έλεγε πάντα είναι να μη μιλήσω.

Μόνο με την άδεια ανάσανα.Δεν ήθελα να γυρίσω πίσω, γιατί ήξερα πως θα συνεχίζει να συμβαίνει. Ή θα γύρναγα πίσω και θα ανεχόμουν αυτή την κατάσταση ή θα τον σκότωνα».

Προηγούμενο άρθροΒερναρδάκης,Ραγκούσης και Δανέλλης στην Κόρινθο για εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας
Επόμενο άρθροΥποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Αλέξανδρο Πνευματικό η Καλλή Μαλατέστα