Αρχική Ν. Κορινθίας Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Αλέξανδρο Πνευματικό η Καλλή Μαλατέστα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Αλέξανδρο Πνευματικό η Καλλή Μαλατέστα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό για τον Δήμο Κορινθίων, θα είναι η Καλλή Μαλατέστα.

Ένα σύντομο βιογραφικό:

ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΑΛΗ ) ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Διοικητικός Υπάλληλος στο Γ.Ν. Κορίνθου
Αναπληρώτρια Πρ/νη στο ΤΕΠ- ΤΕΙ  & ΚΕΦΙΑΠ

Γεννήθηκε στην Κόρινθο όπου και διαμένει με το γιό της Κωνσταντίνο Παναγιώτη.

Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου

Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου 22 έτη ως Διοικητικός υπάλληλος και την τελευταία 5ετία ως αναπληρώτρια Πρ/νη στο ΤΕΠ- ΤΕΙ  & ΚΕΦΙΑΠ.

Aσχολείται με τα κοινά από την ηλικία των 20 ετών, από διάφορες θέσεις, ενώ είναι παρόν στον αγώνα του Αλέξανδρου Πνευματικού από το 2014 ως υποψήφια Δημ. Σύμβουλος.

Με διάθεση για αγώνα και προσφορά, συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας της και ειδικά της μητέρας της κ. Μαλατέστα Γεωργίας, η οποία στήριξε ως δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης αρχικά και μετέπειτα της συμπολίτευσης, την προσπάθεια του Αλ. Πνευματικού να αναμορφώσει και να αναπτύξει τον Δήμο Κορινθίων από το 1998 μέχρι και το 2010.

Συμμετέχει ως μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια του Δήμου Κορινθίων,
στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Κορίνθου,
στη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Κορινθίων (ΔΑΕΚ),
στο Ν.Π. Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων και ως μέλος της Σχολικής Επιτροπής Α’/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κορινθίων.

Γνωρίζοντας άμεσα και έχοντας βιώσει τα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών της κυρίως στον τομέα της Υγείας θέτει τον εαυτό της υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.