Αρχική Ν. Αχαΐας Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (Εικόνες)

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (Εικόνες)

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, συνοδεία της υποψήφιας Ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ κας. Ιωάννας Κοντούλη, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο – Kέντρο Υγείας της πόλης, όπου συναντήθηκε με τη διοικήτρια κα. Ιωάννα Σφυρή, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο και προσωπικό του ιδρύματος συζητώντας για θέματα που άπτονται του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε και τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1963 από τους κτηνοτρόφους της περιοχής, και όπου τους υποδέχθηκε και τους ξενάγησε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στα ιστορικά και μαρτυρικά Καλάβρυτα, ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε στη συνέχεια το δημαρχείο, συνοδεία πάντα της κας. Ιωάννας Κοντούλη. Ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Λαζουράς τον καλωσόρισε, συζήτησε μαζί του για τα θέματα της περιοχής και του δώρισε δύο λευκώματα για το Ολοκαύτωμα της πόλης από τους ναζί το 1943.

Πηγή: patrastimes.gr

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στο Χαλάνδρι: Μαζί κηδεύονται πατέρας και γιος
Επόμενο άρθροΔιαβούλευση για την αξιοποίηση του Ειρηνοδικείου Δερβενίου