Αρχική Ν. Κορινθίας Αποκλειστικό:Γιαγιά ψάχνει το 9χρονο εγγονάκι της -Δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια στην Κόρινθο...

Αποκλειστικό:Γιαγιά ψάχνει το 9χρονο εγγονάκι της -Δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια στην Κόρινθο ενώ έχει η ίδια την επιμέλεια

Ερωτήματα εγείρει μία περίεργη υπόθεση επιμέλειας ενός 9χρονου κοριτσιού, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το peloponnisosnews.gr.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η κυρία Δέσποινα, γιαγιά της 9χρονης Σοφίας-Εμμανουέλας, ψάχνει την εγγονή της η οποία έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια στην Κόρινθο, έπειτα από την παραμονή του παιδιού σε ίδρυμα της Αθήνας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το 9χρονο κοριτσάκι βρέθηκε σε ίδρυμα έπειτα από απόφαση του Εισαγγελέα που έκρινε ακατάλληλη για την επιμέλεια του παιδιού την ίδια την μητέρα του. Ο πατέρας του 9χρονου κοριτσιού, αλλοδαπός με καταγωγή από την Νιγηρία, έχει απελαθεί και έτσι την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού την έχει πάρει, με απόφαση του δικαστηρίου, η γιαγιά της μικρής Σοφίας-Εμμανουέλας.

Έχει άλλα δύο παιδιά

Η μητέρα της μικρής Σοφίας-Εμμανουέλας, έχει άλλα δύο παιδιά εκ των οποίων η 9χρονη Σοφία είναι το μεγαλύτερο. Το δεύτερο παιδί βρίσκεται και αυτό σε κάποιο ίδρυμα της Αθήνας, ενώ το μικρότερο είναι στα χέρια της μητέρας.

Με απόφαση του δικαστηρίου, την προσωρινή επιμέλεια την έχει η γιαγιά του 9χρονου κοριτσιού, η κυρία Δέσποινα.

Τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, η ίδια ζητάει απεγνωσμένα να μάθει τα στοιχεία της ανάδοχης οικογένειας στην οποία έχει δοθεί η μικρή.

Στόματα ερμητικά κλειστά

Όπως δήλωσε η κυρία Δέσποινα στην επικοινωνία που είχε μαζί της το peloponnisosnews.gr, τα τελευταία δύο χρόνια ζητάει να μάθει τα στοιχεία της ανάδοχης οικογένειας, αλλά το ίδρυμα δεν της τα δίνει.

Μάλιστα επικοινωνήσαμε και με τον δικηγόρο τον οποίο έχει ορίσει η κυρία Δέσποινα για την υπόθεση, και ο ίδιος δηλώνει ότι κανείς δεν ξέρει τον λόγο που δεν μπορούν να φτάσουν τα στοιχεία στα χέρια της πελάτισσάς του.

Έκκληση για βοήθεια

Η ίδια κάνει έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να μιλήσει, καθώς το μόνο που θέλει είναι να δει την 9χρονη εγγονή της.

Σύμφωνα μάλιστα με τον δικηγόρο, την προσεχή Παρασκευή θα εξεταστεί από ειδικό πραγματογνώμονα το κατά πόσο είναι κατάλληλη ή όχι η ίδια η μητέρα για την κηδεμονία του παιδιού.

Σ.Σ. παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσει με το peloponnisosnews.gr.
(Το πρόσωπο του ανήλικου παιδιού έχει καλυφθεί για λόγους ασφαλείας).

Επιμέλεια: Χρύσα Τσιαούσκογλου

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης βγάζει φωτογραφία και… τραβάει μόνο τον εαυτό του! – video
Επόμενο άρθροΠεριοχές της Αργολίδας θα επισκεφτεί κλιμάκιο υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του Πέτρου Τατούλη (Πρόγραμμα)