Αρχική Eπικαιρότητα Μητσοτάκης βγάζει φωτογραφία και… τραβάει μόνο τον εαυτό του! – video

Μητσοτάκης βγάζει φωτογραφία και… τραβάει μόνο τον εαυτό του! – video

Συνέβη στο λιμάνι της Ναυπάκτου με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και μια γυναίκα που του ζήτησε να βγάλουν μαζί μια αναμνηστική selfie.

Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Ναυπάκτου κατέληξε στο ενετικό λιμάνι της πόλης όπου συνάντησε εκδρομείς οι οποίοι άρπαξαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφία μαζί τους.

Μια από τις κυρίες, δυσκολεύονταν να πατήσει το κουμπί του κινητού της με αποτέλεσμα ο κ. Μητσοτάκης να δείξει πρόθυμος να την βοηθήσει. Έτσι πήρε το κινητό και έβγαλαν την πολυπόθητη selfie. Μόνο που… ο πρόεδρος έβγαλε τον εαυτό του!

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η γυναίκα, του έκανε παράπονα αφού τελικά βρήκε στο κινητό της, μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Τον εαυτό σου έβγαλες» του έλεγε με απογοήτευση αλλά και χιούμορ.

Προηγούμενο άρθροΗ Μαρία Σπυράκη ζητάει την ψήφο των Αρκάδων αλλά ….. φροντίζει να “φτιάχνει” και το ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών – Δείτε το πλήρες βιογραφικό της !!
Επόμενο άρθροΑποκλειστικό:Γιαγιά ψάχνει το 9χρονο εγγονάκι της -Δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια στην Κόρινθο ενώ έχει η ίδια την επιμέλεια